Ana Mardare: ”Cred că talismanul meu norocos este Dumnezeu!”

Solista Ana Mardare a avut privilegiul să cânte în deschiderea concertelor unor cântăreți de nivel mondial, precum: Tom Jones, Robbie Williams, Rod Stewart, Bonnie M și Leona Lewis, iar de puțin timp a intrat în trupa System Band. A urcat de multe ori pe scena Festivalului Mamaia și a participat de două ori la concursul Eurovision.
Manifestarea de la malul mării nu se mai ține din 2013, când s-ar fi împlinit 50 de ani de la prima ediție. Ce spune Ana Mardare despre întreruperea acestei tradiții!

De când pasiunea pentru muzică? Dacă ar fi să o iei de la capăt tot muzică vei face?

De când mă știu. Provin dintr-o familie, unde muzica a fost la ea acasă. Da, aș face tot muzică.

Ești născută într-un oraș care a dat nume mari în muzica ușoară/pop, vezi Adrian Enache, Vasile Șeicaru… Ți-ai dori să faci un duet cu unul dintre ei?

Îi apreciez pe amândoi în egală măsură, dar aș merge mai mult spre muzica pop, deci l-aș alege pe Adrian Enache.

Cu cine ai vrea să mai colaborezi?

Unul dintre preferații mei este Marcel Pavel, cu care am colaborat și mi-aș dori să mai colaborez, iar dintre celelalte voci românești ar fi: Nico, Luminița Anghel, Monica Anghel. Ascult multă muzică internațională și,desigur, mi-ar face mare plăcere să cânt alături de: Brian McKnight, Beyonce și Kim Burell. Am avut privilegiul și onoarea de a cânta în deschiderea unor cântăreți de nivel mondial, cum ar fi: Tom Jones, Robbie Williams, Rod Stewart, Bonnie M, Leona Lewis, etc. Cred că visele pot deveni realitate.Trebuie doar să muncim în direcția pe care ne-o dorim și să sperăm.

Ai numeroase premii în palmares obținute la festivalurile de gen din țara, dar și la Festivalul Mamaia. Ce părere ai că acesta din urmă nu se mai ține?

E o pierdere mare pentru noi toți, pentru public, interpreți și compozitori. Aveai ocazia să cânți cu mari muzicieni, cu orchestra mare, să-ti prezinți creațiile, legai prietenii, plus că se crea o atmosferă frumoasă între colegi, ceea ce s-a cam pierdut în ziua de azi. Totul a devenit o încrâncenare, o luptă pentru a dovedi ceea ce poți. Pătrunderea pe piața muzicală e tot mai anevoioasă din cauza sistemului mafiot de la casele de producție, radiouri și televiziuni de specialitate.

Care consideri că a fost momentul tău de lansare? Participarea la Mamaia?

Lansarea albumului “Eu” din 2007.

Ai vreun talisman norocos? Vreun ritual înainte să urci pe scenă?

Cred că talismanul meu norocos este Dumnezeu. Îmi fac o rugăciune înainte de concert și, bineînțeles, o altă la sfârșit.

Colecționezi ceva?

Da. Eșarfe. Da, eșarfe. Cred că am peste 80 de eșarfe achiziționate din diferite orașe ale țării, dar și din alte țări.Am făcut o pasiune pentru ele. Ultima, întotdeauna, mi se pare cea mai interesantă, cea mai frumoasă, deși, fiecare are povestea ei. Această pasiune pentru accesorii mi-a insuflat-o mama, un om extrem de elegant și cu foarte mult bun-gust.

Care a fost cea mai frumoasă vacanță a ta? Unde îți dorești să călătorești?

Cea de la Sharm el Sheikh, Egipt. Mi-aș dori tare mult să ajung în Bora Bora sau în Vietnam. Am înțeles că sunt locuri superbe, care-ți taie respirația.

Care a fost cea mai frumoasă zi din viața ta? Care a fost cea mai frumoasă aniversare a ta și cel mai frumos cadou primit?

Încerc în fiecare zi să-mi fac”cea mai frumoasă zi”. Am avut parte de foarte multe aniversari frumoase, dar cred că cele după care tânjesc și azi sunt cele petrecute acasă, la Galați, alături de familie și prieteni. De-a lungul vremii, am primit nenumărate cadouri frumoase, cu valoare sentimentală, dar pe acesta din urmă îl consider cel mai valoros: o mașină. Domnul a fost bun cu mine! 🙂

Ai concurat de două ori la Eurovision. Mai ești tentată să mai participi la această competiție?

Niciodată să nu spui niciodată.FB_IMG_1471637522708
Foto: Ana Mardare si colegii ei de la System Band
Mai mult in click.ro

Be the first to comment on "Ana Mardare: ”Cred că talismanul meu norocos este Dumnezeu!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc