Peste 200.000 de oameni L-au acceptat pe Hristos in Tibet: printre acestia, 62 de calugari budisti

Munca de evanghelizare din China aduce rezultate deosebite in regiunea Tibetului. Peste 200 de mii de oameni, inclusiv 62 de calugari budisti L-au acceptat pe Hristos ca Mantuitor in ultimul an.

Marturia iubirii promovata de misionarii crestini care au oferit ajutor umanitar dupa cutremurul puternic de anul trecut, l-a determinat pe un calugar budist sa imbratiseze credinta in Iisus, devenind pastor, relateaza Acontecer Cristiano.

Potrivit lui Joe Handley, presedintele organizatiei Asian Acces, alti 62 de calugari budisti au decis sa-l urmeze pe fostul lor ghid spiritual iar acum sunt hotarati sa-L accepte pe Iisus Hristos in inima lor.

Handley spune ca acest lucru se datoreaza activitatii misionarilor crestini care au oferit „speranta si vindecare” locuitorilor din Tibet, in urma cutremurului devastator de anul trecut.

„Am lucrat impreuna cu budisti, hindusi sau alte grupuri religioase pentru a scoate oamenii de sub daramaturi si pentru a le acorda asistenta materiala si spirituala. Saptamana dupa saptamana, urmasii lui Iisus si-au aratat dragostea fata de semeni si si-au riscat vietile pentru a-i ajuta. Acest lucru i-a sensibilizat pana si pe calugarii budisti, care au vrut sa stie care este filosofia de viata dupa care ne ghidam”, a spus Handley.

Organizatia Asian Access pune un accent deosebit pe activitatea de formare a viitorilor lideri spirituali, iar obiectivul pe termen lung este acela de a realiza cresterea spirituala in regiune.

Liderii organizatiei au informat ca mai mult de 200.000 de oameni au decis sa-l urmeze pe Iisus!
sursa: afirmativ.com

Be the first to comment on "Peste 200.000 de oameni L-au acceptat pe Hristos in Tibet: printre acestia, 62 de calugari budisti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc