Fostul Principe Nicolae, despre Regina Ana: ”Bunica mea iubită, prietena mea dragă, nu vei fi niciodată uitată şi mulţi te vor regreta. Dumnezeu să te odihnească”

Nicolae Medforth Mills, fost Principe al României, nepotul Reginei Ana, care a murit ieri, 1 august, la vârsta de 92 de ani, a scris pe Facebook un mesaj emoționant despre bunica lui.

“Astăzi este o zi foarte tristă pentru noi toţi. Zilele acestea m-am gândit mereu la bunicii mei, dar astăzi, mult mai mult la bunica mea”, a transmis Nicholas Medforth-Mills, fostul Principe, prin intermediul paginii sale de Facebook.
“Am o poză cu ea pe pervazul ferestrei de când eram copil. În fiecare dimineaţă, această fotografie îmi reaminteşte, de fiecare dată, că mi-a fost cea mai mai apropiată persoană în copilăria mea”, a mai spus acesta.
Nicholas a admirat-o pe Regina Ana pentru putere, pentru incăpăţânarea cu care-şi susţinea opiniile şi pentru sprijinul acordat Regelui Mihai – “Bunica mea, o Mare Doamnă, pe care mereu am admirat-o pentru inimă ei imensă, pentru opiniile sale puternice, pentru personalitatea şi incăpăţânarea care i-au dat puterea de a-şi spune opiniile şi de a fi sprijinul de care bunicul meu a avut atât de multă nevoie”.
“Bunica mea iubită, prietena mea dragă, nu vei fi niciodată uitată şi mulţi te vor regreta. Dumnezeu să te odihnească!”, au fost cuvintele prin care fostul Principe şi-a încheiat mesajul.

1 Comment on "Fostul Principe Nicolae, despre Regina Ana: ”Bunica mea iubită, prietena mea dragă, nu vei fi niciodată uitată şi mulţi te vor regreta. Dumnezeu să te odihnească”"

 1. Todd Hibbard | July 21, 2019 at 1:08 pm | Reply

  Hello!

  You Need Leads, Sales, Conversions, Traffic for ziardetop.ro ? Will Findet…

  I WILL SEND 5 MILLION MESSAGES VIA WEBSITE CONTACT FORM

  Don’t believe me? Since you’re reading this message then you’re living proof that contact form advertising works!
  We can send your ad to people via their Website Contact Form.

  IF YOU ARE INTERESTED, Contact us => lisaf2zw526@gmail.com

  Regards,
  Hibbard

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc