Marian Manole, fratele Mădălinei Manole și fiul acestuia au vrut să-l vadă pe băiatul Mădălinei! Ce au făcut la casa artistei din Otopeni

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole a încercat să-și vadă nepoțelul și pentru acest lucru s-a dus la poarta fostului său cumnat din otopeni, împreună cu fiul său, Mihăiță și iubita acestuia. Cum era de așteptat, Marian s-a lovit de un refuz, relațiile dintre cele două familii fiind deteriorate de la moartea solistei.

”Astăzi am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soțul Mădălinei! De dragul copiilor noștri! Mihai, băiatul meu a dorit să-și cunoască vărul,pe Petru jr, fiul Madalinei! Fiind și un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni, având ulterior, și treabă în București! Nu am avut cum să-l anunț telefonic pe fostul meu cumnat că venim într-o scurtă vizită acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum să-l apelez! Mihai și prietena lui pregătiseră și un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13,am plecat spre Otopeni, cu speranța în suflet că cei doi veri se vor cunoaște! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement!I am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre și să și întâlnească vărul!A spus că Petru jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm și să așteptăm,l am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit! În final, mi a spus, că, atâta timp cât eu voi veni acolo, copiii nu se vor vedea! Adică,cu alte cuvinte, eu, fratele Mădălinei, nu voi putea niciodată să-mi văd nepotul! Părinții mei sunt în groapă, amândoi! Au plecat pe lumea cealaltă cu tristețea asta! N-au putut să și vadă nepotul! Să fii sănătos Petrule senior! Cât poți să-l mai ții ascuns pe nepotul nostru? În viitorul apropiat, o să las copiii mei să se ducă singuri la poarta casei din Otopeni ca să-și cunoască vărul! Ca Petrică să nu mai aibe motive!”, a scris Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, care a murit în iulie 2010, de ziua ei, după ce a înghițit furadan.

Marian Manole
Fiul lui Marian Manole

Be the first to comment on "Marian Manole, fratele Mădălinei Manole și fiul acestuia au vrut să-l vadă pe băiatul Mădălinei! Ce au făcut la casa artistei din Otopeni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc