Andreea Sandu, distincții importante la final de an. Ce dorințe are pentru anul 2024 și ce destinații de top promovează nepoata lui Mircea Sandu: ”De sărbători…”

Andreea Sandu, fina Aneimaria Prodan a primit la final de an, distincții importante. Mai întâi, în luna octombrie a fost premiată la Gala Performanței și Excelenței, iar pe data de 17 decembrie a primit un premiu la Gala Campionilor organizată de Adela Diaconu și Radu Mătăsăreanu la Hotel Radisson Blu din Brașov. Într-un interviu pentru revistavedetelor.ro, nepoata lui Mircea Sandu a vorbit despre dorințele pentru noul an, dar nu numai.

Ce faci, dragă Andreea, de sărbători?

Bună. De sărbători mă voi afla în Poiana Brașov, pentru că muncesc. Ce crezi? Ca de obicei. Am evenimente contractate pentru sărbătorile de Crăciun și Revelion. Deci, mă găsiți la Poiana Brașov.

Un divorț…

Da, după cum știi, organizez și petreceri de divorț. Dar, de Crăciun și de Revelion voi petrece la Poiana Brașov.

Și o vacanță? Pleci peste hotare în ianuarie? Că românul face ce face și vrea vacanțe în afară…

În ianuarie, voi merge cu siguranță la Dubai, pentru o săptămână. Urmează Istanbul, pentru că acolo este sufletul meu, iar în februarie mi-am propus să merg în Bali.

Ai mai fost?

Nu. Doar că eu promovez foarte mult destinația și o vând foarte mult și atunci chiar trebuie să merg să văd ce este acolo.

Ce caută românii cel mai mult? Ce aleg dintre destinațiile din România? Dar dintre cele de peste hotare?

Intern, în funcție de sezon. Când e iarnă, românii vor la munte, când este vară, vor la mare, normal. Dar extern, pot să spun că a crescut foarte mare interesul pentru destinațiile exotice. În ultimele trei luni am vândut aproape triplu față de anul trecut destinații exotice precum Bali, Thailanda, Zanzira și Maldive. Acum este pus charter direct pentru Maldive.

La cât mai ajunge o excursie în Maldive?

Noi avem oferte speciale în jur de 1000 de euro, o săptămână, zbor direct cu taxe, bagaje, transfer; curse charter, cazare la hotel cinci stele. Chiar se merită. Sunt oferte speciale pe care le lansăm, săptămânal. Chiar le recomant tuturor oamenilor să urmărească pagina de bussines voyage, pagina de Facebook, unde postăm zilnic, oferte.

Și cele recomanzi celor care doresc să plece în vacanță?

La prima strigare aș recomanda destinația Bali. M-am specializat. Este senzațională. Am creat un parteneriat extraordinar, acolo. Am niște prețuri pe care nu le are nicio agenție din România. Tarifele mele sunt unice și recomand destinația Bali. Este mirific.

Cum a fost anul 2023 pentru tine? Și ce așteptări ai de la 2024?

Depinde din ce punct de vedere. Anul 2023 a fost un an greu pentru mine. Am muncit mult, am avut și dezamăgiri. Știi bine că am divorțat. Am trecut peste perioada aceea tristă a vieții mele, dar am și învățat multe lucruri bune. Am crescut foarte mult bussines-ul, iar pentru 2024 îmi doresc să devin mămică. Este visul vieții mele. Îmi doresc foarte mult să dezvolt al doilea bussines în care m-am implicat mai nou; și anume campionatul de minifotbal, Victory Cup. M-am asociat cu prietenul meu, Dragoș Buzatu. Cu el colaborez de 13 ani, dar acum am devetnit parteneri de bussines. Vreau suc numele familiei Sandu mai departe în fotbalul românesc, chiar dacă va fi minifotbal. Și îmi mai doresc să fiu sănătoasă. Asta e cel mai important.

Be the first to comment on "Andreea Sandu, distincții importante la final de an. Ce dorințe are pentru anul 2024 și ce destinații de top promovează nepoata lui Mircea Sandu: ”De sărbători…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc