Cel mai ciudat Crăciun pentru Radhu! Laura Zapata și Radhu pe primele pagini în Mexic! Cântărețul român a gătit cu Paulina Abascal, vedetă în America Latină

Cel mai ciudat Crăciun pentru Radhu! Laura Zapata și Radhu pe primele pagini în Mexic! Cântărețul român a gătit cu Paulina Abascal, vedetă în America Latină. Ce spune artistul despre finalul de ani și cum îi merge în America Latină!

Radhu a plecat din Argentina sa susțină concerte în mai multe state din Mexic. Evident, prietena lui, Laura Zapata, sora cântăreței Thalia l-a susținut. Radhu a petrecut sărbătorile alături de Laura Zapata și de copiii ei, Patricio și Claudio! Nu este primul an când artistul întâmpină sărbătorile de iarnă peste hotare, ci este al 8-lea an când el se află departe de casă la final de an, însă este primul Crăciun petrecut în Mexic.

”Este pentru a opta oară când petrec sărbătoarea de Crăciun în afara țării și primul Crăciun în Veracruz Mexic.”, a declarat cântărețiul Radhu.

”Sărbătorile au farmecul lor aparte aici în Mexic. Mie îmi place că se consumă foarte mult pește și că, se dansează peste tot. Aic i, oamenii trăiesc din plin, fără să se gândească la ziua de mâine. Și dacă mă întreabă cineva dacă îmi este dor de casă, să știți că da. În plus, Crăciunul înseamnă acasă”, a mai declarat Rhadu.

Cântărețul din România face carieră în America Latină. A stat pentru o perioadă în Argentina, apoi a plecat în Mexic, unde se află și în acest moment. Cu acest prilej, el a oferit mai multe interviuri la publicațiile și televiziunile din Mexzic, și chiar a apărut într-o emisiune culinară. Radhu a pregătit un preparat alături de Paulina Abascal, masterchef Mexico.

”Am gătit un Bacalao a la Mexicana alături de Paulina Abascal, masterchef Mexico! Delicios preparat, ceva între mâncare spaniolă și sud-americană”, a declarat Radhu, care pregătește noi surprize. 

Be the first to comment on "Cel mai ciudat Crăciun pentru Radhu! Laura Zapata și Radhu pe primele pagini în Mexic! Cântărețul român a gătit cu Paulina Abascal, vedetă în America Latină"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc