Unde va cânta George Rotaru în acest sfârșit de săptămână!

Celebrul solist, George Rotaru va cânta în acest weekend, pentru prima dată pentru românii stabiliți în Londra. Cu această ocazie, artistul a vizitat și Capitala Angliei.

george rotaru, londra
george rotaru, londra turnul londrei
george rotaru, londra, oras, vizita, cantare

Cântărețul george Rotaru va cânta în aceste zile, pentru românii din Anglia. El va susține nu mai puțin de trei programe artistice în Capitala Angliei. Vineri, 10 mai și duminică, 12 mai, el îi va încânta pe românii care au ales să petreacă la restaurantul RH-Rustic Housedin Londra, începând cu ora 19.00, iar mâine, sâmbătă, 11 mai, George va susține un program artistic în Stanmore Golf Club de la ora 19.00. Cântărețul a profitat de scurta deplasare în Londra, pentru a vedea câte ceva din frumusețile acestui oraș. Apoi, artistul nostru va călători peste Ocean, pentru a participa la Festivalul Romanilor pe Broadway, ce se desfășoară pe data de 18 mai, între orele 11.00-17.00, iar seara de la ora 19.00 le va cânta și la hramul bisericii Sf Ioan din New Jersey.

Gheorge Rotaru este singurul solist român care a a avut contracte în cazinourile din Las Vegas, iar înainte de 89 era chemat la petrecerile lui Nicolae Ceușescu, pentru a le cânta celor doi dictatori, romanțe, cu glasul său special.

Be the first to comment on "Unde va cânta George Rotaru în acest sfârșit de săptămână!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc