Gigi Becali: Nu mă interesează că vine Papa…”

“Gigi Becali a comentat, într-o emisiune la Antena 3, vizita Papei Francisc în România, de la finele acestei luni, spunând că nu este interesat de acest eveniment pentru că vrea să respecte cu sfințenie religia sa ortodoxă. Becali a mai afirmat că nu pizmuiește alte religii, însă singura religie pe care o are este cea ortodoxă.

„Nu mă interesează pe mine că vine Papa. Pe mine mă interesează Patriarhul meu Daniel, ortodox. Dacă face slujbă patriarhul meu, mă duc și în genunchi și dacă face slujbă oricând, și pe câmp, Patriarhul meu, eu mă duc. Dar, dacă face Papa, nu mă duc nici la Notre-Dame, nici la San Pietro. Nu mă interesează pe mine. Pe mine mă intersează neamul meu, religia mea și casa mea și biserica mea ortodoxă”, a spus Gigi Becali, în interviu.

”Resping orice religie. O resping, dar nu o pizmuiesc”, a mai spus Becali, subliniind că are prieteni și de alte religii, „pentru că suntem toți frați întru Hristos”.

”Pe mine nu mă interesează altă religie. Eu pun pe masă religia mea, a neamului meu ortodox. Dar nu pizmuiesc alte religii. E problema lor. Iubesc toți oamenii de alte religii, dar resping dacă ei încearcă să mă convingă de religia lor. Și nici eu nu încerc să îi conving de a mea. Pe masa mea nu primesc alt adevăr decât pe Hristos”, a mai spus Becali. “

Sursa: activenews

Be the first to comment on "Gigi Becali: Nu mă interesează că vine Papa…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc