Trupa Alesis, colindată de Mirabela Dauer! Ce colind au lansat cei doi artiști

În prag de sărbători, Alina și Romeo de la trupa Alesis, au fost vizitați de buna lor prietenă, Mirabela Dauer, care I-a colindat înainte de Crăciun.

Alina și Romeo de la trupa Alesis, alcătuiesc un cuplu frumos pe scenă, dar și în viața de toate zilele, au avut parte de numeroase bucurii, acum, în prag de An Nou, dar și pe parcursul anului care tocmai se va încheia. Au fost colindați de buna lor prietenă, Mirabela Dauer, au susținut un concert în Piața Constituției, alături de îndrăgita interpretă Irina Loghin, căreia I-au cununat fata, pe Irinuca, iar zilele acestea au lansat un colind nou. Melodia se numește ”Colindul Lacrimei”.

Cei doi artiști anu numeroase colinde în repertoriu, pe care le interpretează împreună cu Irina Loghin. Alina și Romeo au avut un an minunat, au avut numeroase concerte, au lansat piese și s-au bucurat de vacanțe frumoase. De Revelion, ei vor fi în Israel, unde susțin recitaluri la festivalul organizat pentru românii de la Marea Moartă. Alina și Romeo au mai fost acolo și anii trecuți, să-i încânte pe românii din diasporă.

Be the first to comment on "Trupa Alesis, colindată de Mirabela Dauer! Ce colind au lansat cei doi artiști"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc