Fii autentică de sărbători! Alege să îmbraci haine cu tradiție!

Tradiția îmbinată cu eleganța îți garantează o apariție spectaculoasă de sărbători! Fie că vei îmbrăca haine tradiționale stilizate de Crăciun sau Anul Nou, fie că vei opta pentru o ținută clasică, elegantă sau casual, poți alege o piesă de rezistență dintre sumanele, redingotele și paltoanele IIANA

Redingota cu găitane are o croială clasică, ușor cambrată pe talie și evazată în partea de jos. Este confecționată din stofă de lână premium, are buzunare laterale și este căptușită. Redingota este ornamentată cu 6 găitane negre, cu gulerul tunică la baza gâtului și manșete din blăniță neagră, fiind o piesă spectaculoasă și feminină, clasică dar foarte rafinată. 

Paltonul Neoetnic are o croială clasică, elegantă, este cambrat pe talie și ușor evazat în partea de jos. Este confecționat din jacquard etnic, are căptușeală și este paspoalat cu blană neagră eco, foarte fină și catifelată. Este o piesă atemporală, foarte elegantă și feminină, care se remarcă prin calitatea materialelor dar și prin designul elegant. 

Paltonul cu Capă este o piesă spectaculoasă, inspirată din moda fanariotă, o modă opulentă, luxoasă și impunătoare. Are o croială dreaptă, se închide parte peste parte, are buzunare ascunse laterale, este confecționat din stofă de lână 100% și este ornamentat cu dantelă și găitane ivoire. Este o piesă elegantă dar practică cu un design spectaculos, materiale premium și finisaje migăloase. 

Jacheta neagră tip redingotă este confecționată din stofă fină de lână și bumbac și este înnobilată cu broderie florală și geometrică din mătase naturală. Este o piesă elegantă cu un croi spectaculos și cu o broderie rafinată de mătase poziționată “strategic” pentru un efect de subțiere și alungire a siluetei. 

Pardesiul Midi Negru îmbină spectaculos tiparul rafinat cu broderia țesută de mătase naturală și designul elegant. Confecționat din stofă subțire de lână este înnobilat cu broderia țesută de mătase pe care o regăsim pe față și la manșetele late având un mix de nuanțe extrem de rafinate, care se potrivesc în orice perioadă a zilei dar și unei  ținute elegante de seară, cu un accent etnic special.  

Suman autentic românesc din stofă de lână și cashmir (o țesătură specială, cu ținută, având în compoziție 80% lână și 20% cashmir, care îi conferă o textură fină, dar în același timp rezistentă, călduroasă și ușoară.), brodat manual. Modelul sumanului datează din perioada interbelică și îl regăsim în pozele vechi, purtat de Regina Maria a României și de Principesa Ileana. Regina Maria a promovat acest tip de port tradițional, generând un curent identitar românesc, regăsit în creațiile contemporane ale designerilor din întreaga lume. Sumanul are un tipar arhaic, o croială dreaptă cu mânecă ușor clopot și buzunare laterale, înnobilat de broderia manuală complexă. 

Sumanul autentic românesc Metropolitan este realizat întocmai ca modelul autentic (model ce poate fi admirat în zilele noastre la Muzeul Metropolitan de Artă din New York),  având o croiala dreaptă, cu mânecă ușor clopot, 2 buzunare pe față și o broderie complexă pe mâneci, față, spate și guler. 

Be the first to comment on "Fii autentică de sărbători! Alege să îmbraci haine cu tradiție!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc