Tavi Colen, dezvăluire surprinzătoare la ”Stăpânii vedetelor”: ”La mine în casă nu e loc de doi șefi”

Nu multă lume știe despre artistul Tavi Colen că este și un foarte mare iubitor de animale, ba, mai mult, a și profesat o perioadă ca veterinar tehnician. Despre dragostea lui față de animale și despre felul cum patrupedele pe care le are în grijă se înțeleg cu familia sa, Tavi Colen vorbește pe larg în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă de la ora 13.00, la Antena Stars.

”Lucrând de foarte mic cu animalele și profesând ca tehnician veterinar, am avut în grijă mii de animale și știu cum să mă impun. Cred că și cu un urs m-aș descurca”, mărturisește Tavi Colen.

În prezent, cântărețul are doi căței, unul dintre aceștia dându-i mari bătăi de cap: ”Guri e tare neascultător. Vrea să fie șef, dar la mine în casă nu e loc de doi șefi. În schimb este cel mai bun prieten cu băiatul meu, cu Mario. La el nu mișcă, nu comentează. Au crescut împreună și probabil că s-a creat între ei o legătură mai strânsă”.

Despre cum sunt crescute de către familia sa animalele pe care Tavi Colen le are în grijă, dar și prin ce peripeții au trecut de-a lungul timpului, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, prezentată de Andra Trandaș.

Be the first to comment on "Tavi Colen, dezvăluire surprinzătoare la ”Stăpânii vedetelor”: ”La mine în casă nu e loc de doi șefi”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc