NICO se intreaba „Oare cine?”

NICO s-a transformat total pentru noul videoclip. Are o noua culoare la par, si-a schimbat stilul vestimentar si a filmat in mijlocul unui foc.
Toata actiunea s-a desfasurat in cadrul filmarii noului videoclip pentru piesa „Oare cine?”.

O balada de dragoste revelatoare, piesa „Oare cine?” este compusa de catre sotul artistei, Laurentiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache. Pentru videoclip, NICO a colaborat cu regizorul Silviu Mindroc si a filmat pe parcursul unei zile, la studiourile din Buftea.

Intr-un decor de poveste, NICO a apelat la cateva trucuri stilistice si pe langa noua culoare a parului, artista are si o tinuta dramatica, inspirata de filmele si cultura western, cu accente dramatice, in concordanta cu studioul in care a filmat.

„Oare stii?” face parte dintr-o serie de melodii de dragoste pe care NICO le-a lansat anul acesta. A inceput in februarie cu „Suflet pereche”, a continuat cu „Nebuni indragostiti”, iar toamna o aduce romantica si melancolica in „Oare cine?”.
NICO imbina cu succes cariera muzicala cu scena teatrului si a spectacolelor. Printre reprezentațiile de la teatru, artista pregateste multe surprize muzicale.

 

Be the first to comment on "NICO se intreaba „Oare cine?”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc