Ce surpriză le-a făcut Marcel Pavel moldovenilor din Piatra Neamț! N-o să-ți vină să crezi

Marcel Pavel a făcut furori la Piatra Neamț. Prezent la un eveniment muzical de amploare, artistul le-a făcut cadou spectatorilor o cunoscută melodie de muzică populară, după un recital de muzică clasică, oferit alături de Vlad Miriță și Andrei Lazăr.

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” din Piatra Neamț a organizat Festivalul Vacanțe muzicale, iar capul de afiș al evenimentului a fost, de departe, concertul celor trei tenori Marcel Pavel, Vlad Miriță și Andrei Lazăr cu participarea extraordinară a Orchestrei Simfonice a Filarmonicii ”Mihail Jora” din Bacău. În Piața Turnului, cele trei vedete au cucerit rapid publicul prin interpretarea emoționantă a unor arii celebre din repertoriul universal, dar și prin alegerea unora dintre cele mai de succes șlagăre din ultimii ani.

“Concertul tenorilor Marcel Pavel, Vlad Miriță și Andrei Lazăr, în varianta românească a oferit o seară fantastică. Stilul acesta pop-opera sau crossover, promovat prin intermediul unui concert în aer liber, pentru mase mari de oameni, îi ajută pe aceștia să-și învingă reținerile pe care le au atunci când aud de opera sau muzica simfonică”, a spus organizatoarea Carmen Năstase. De partea cealaltă, muzicienii s-au declarat și ei încântați de întâlnirea cu spectatorii din orașul moldav. ”Mulțumim publicului excepțional de la Piatra Neamț care a stat și ne-a ascultat chiar dacă ploaia și-a mai făcut din când în când apariția”, a afirmat Vlad Miriță, în timp ce Marcel Pavel a avut și el numai cuvinte de laudă. ”Vă mulțumesc din suflet pentru faptul că ne-ați primit atât de frumos în această urbe extraordinară. Am simțit dragostea pe care ne-o purtați”, a spus artistul, care a fost aplaudat în picioare. La final, Marcel le-a făcut o surpriză spectatorilor, și le-a cântat celebra melodie ”Trandafir de la Moldova”.

Be the first to comment on "Ce surpriză le-a făcut Marcel Pavel moldovenilor din Piatra Neamț! N-o să-ți vină să crezi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc