Ce cântăreață de folclor de la noi și-a cunoscut soțul la o stână

Andra Matei este o solistă din tânăra generație care a câștigat toate competițiile de gen. Este căsătorită cu Andrei, fiul lui DAniel Ijac. Pe soțul ei la cunoscut la o stână, la ziua unui prieten.

Andra Matei ar putea câștiga cu ușurință Miss Folclor, dacă i-ar trece cuiva prin cap să organizeze un concurs cu cele mai frumoase artiste din folclor. Are doar 24 de ani, dar a câștigat numeroase concursuri la festivalurile de folclor, din 2013 a refuzat să mai participe pentru că a câștigat cam tot ce se poate.

Andra Matei a absolvit cu brio Facultatea de Litere din București și este căsătorită cu fiul lui Daniel Ijac, directorul casei de discuri Ijac Music Production. Ea ne spune și cum se împacă o moldoveancă măritată cu un oltean. ”Cum să se împace… după aproape 5 ani de relație și 2 ani de căsătorie… noi zicem că bine. Și pentru faptul că mi-am întâlnit soțul trebuie să îi mulțumesc tot muzicii, pentru că ne-am cunoscut prin intermediul profesoarei mele de muzică, doamna Maria Macovei. Andrei, soțul meu și socrul meu, Daniel Ijac au venit în vacanță în Bucovina și au poposit și la Gura Humorului. Ne-am cunoscut într-un loc foarte diferit de cele unde se cunosc tinerii de obicei, și anume … la o stână. Un coleg de cântec își sărbătorea ziua de naștere și m-a invitat pe mine și pe ei, dacă erau în vacanță acolo. Doamna Maria chiar i-a spus lui Andrei „ Hai, Andrei, să îți fac cunoștință cu o bucovineancă, poate te însori aici”. Noi am râs, am glumit, dar chiar așa s-a și întâmplat! Andrei este mereu cu mine, mă sprijină și mă inspiră foarte mult, alături de părinții și bunicii mei”, a mărturisit artista.

Be the first to comment on "Ce cântăreață de folclor de la noi și-a cunoscut soțul la o stână"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc