Spectacol, fashion, stil, eleganță, modele și designeri de top la noua ediție a Bucharest Fashion Week!

Cel mai exclusivist eveniment de modă revine! Te invităm în perioada 1-4 decembrie la Ambasad’Or Events & Leasure Otopeni pentru a intra în fascinanta lume a modei alături de modele și designeri de top la ediția de iarnă Bucharest Fashion Week!

Cea de-a 26-a ediție a evenimentului aduce în atenție designeri nerăbdători să vă prezinte cele mai noi și inedite colecții, modele încântătoare, prezentatori de excepție, dar și câteva surprize pe care le veți descoperi la fața locului.

Tinere aspirante se întrec pentru a obține titlurile atât de râvnite, Miss România și Top Model România! Iar Gala Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards vor premia cele mai sonore nume ale anului 2016! Nu rata cel mai dorit eveniment al iernii!

Te invităm la prezentările de modă inedite, dar și la o degustare de vinuri, finger foods și, nu în ultimul rând, la un after party răsunător!

Vei afla mai multe detalii doar dacă ne urmărești pagina oficială de Facebook!

Be the first to comment on "Spectacol, fashion, stil, eleganță, modele și designeri de top la noua ediție a Bucharest Fashion Week!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc