Cum slăbești chiar dacă ești sedentar și stai la birou 10 ore pe zi

Cei care lucrează la birou aproape întreaga zi și au un stil de viață sedentar știu cât de greu este să se motiveze să meargă în timpul liber rămas la sală pentru a slăbi și a ajunge într-o formă fizică bună. Sportul ajută nu doar să arăți bine și să îți menții organismul sănătos, dar stimulează și capacitatea de concentrare și de rezistență la stres, atât de necesare în cazul muncii la birou.

De foarte multe ori, însă, cei care lucrează peste 8 ore pe zi ajung să aibă stil alimentar dezechilibrat, mânăncă pe apucate în timpul zilei și recuperează cu porții generoase seara. Pentru că nu reușesc să mai ajungă la sală atât de des cât ar avea nevoie, silueta și sănătatea vor avea de suferit.

A fost astfel nevoie să se inventeze un stil de antrenament, concentrat în doar 45 de minute, care să fie și eficient și distractiv în același timp, astfel încât să te facă să nu renunți la el, chiar având un program zilnic atât de încărcat.

Așa a apărut Bodyshape Transformation Center, unde fiecare antrenament durează doar 45 de minute. Se execută în grup, pe muzică energizantă, îmbinând mai multe tipuri de exerciții, fără aparate. Ca o joacă distractivă, dar care are efecte benefice radicale asupra siluetei și a sănătății. Totul, combinat cu un plan de nutriție personalizat, adaptat programului de lucru, și cu sesiuni de coaching, pentru ca, mental, să înveți să îți setezi targetul și să nu renunți așa de ușor la antrenament.

“Vreau să fiu în formă, dar nu am timp să fac mișcare! Aceasta e una din minciunile de management pe care ni le spunem atât de des. Adevărul este că ai timp, măcar o oră de trei ori pe săptămână, dimineața sau seara, dar nu găsești voința și ai altă prioritate inaintea exercitiilor fizice. Perseverenţa, la fel ca şi disciplina, e precum un muşchi. Se antrenează în timp. Mişcarea devine apoi pur şi simplu ceva ce faci. E parte din viaţa ta. E un stil de viaţă și nu ţi-ai putea concepe să trăieşti altfel. Știm cât de mult ne aglomerăm cu toții la muncă, ne epuizăm și dorim să ajungem doar acasă să dormim. Între job și somn, sau invers, cu siguranță poți găsi o oră pentru sănătatea ta. Tocmai de aceea am reușit să construim antrenamentul ideal, de scurtă durată, dar intens, pe care să îl urmezi la Bodyshape de trei ori pe săptmână. În doar 6 săptămâni poți da jos 6 kilograme și vei deveni un alt om, cu o altă mentalitate vizavi de modul cum percepeai până atunci sportul”, declară Irina Alionte, cea care a lansat conceptul Bodyshape.

Antrenamentul de la Bodyshape arde până la 700 de calorii în numai 50 de minute. Sute de oameni, chiar și cei care nu făcuseră sport până atunci, au reușit să dea jos kilogramele în plus și chiar să aibă abdomen plat, cu pătrățele.

“Bodyshape este conceptul care te antrenează pe toate planurile: fizic, psihic și nutrițional. Este gândit în așa fel încât să îți ofere toate condițiile pentru a reuși, pentru a aduce schimbarea cu adevărat în viața ta și pentru a avea perseverență și constanță. Rezultatele uimitoare se întrețin prin consecvență și printr-o minte puternică pe care o antrenezi tot la Bodyshape”, adaugă Irina Alionte.

Iată 5 motive pentru care să alegi antrenamentele de grup de la Bodyshape:

 Antrenamente scurte și intense

Faptul că trebuie să petreci ore întregi la sala de sport pentru a slăbi este un mit. Un antrenament de numai 45 de minute este suficent pentru a-ți aduce corpul acolo unde dorești. Programele create de Bodyshape combină exrecițiile care ard găsimea și formează masă musculară într-un timp redus. Numărul de repetări și intensitatea la care sunt executate garantează modificări satisfăcătoare și un consum de calorii de 700 de calorii.

Antrenamente de grup

Antrenamentele de la Bodyshape sunt create special pentru a fi realizate în grupuri a câte 15 participanți. Studiile au demonstrat că atunci când oamenii se antrenează împreună crește motivația, nivelul de implicare și randamentul. S-a dovedit că atunci când se formează o clasă șansele ca membrii acesteia să ducă la bun sfârșit responsabilitățile și să atingă obiectivele sunt mult mai mari. Se dezvoltă spiritul de a lucra în echipă, orele petrecute la sală sunt mult mai amuzante și se creează prietenii.

Coaching personalizat

Fiecare oră de sport se desfășoară sub îndrumarea unui antrenor care se va asigura că toate exercițiile sunt executate corect și că îți depășești limitele. Dar pentru că stilul de viață sănătos și schimbarea nu se produc doar în sala de fitness, trebuie să aducem echilibrul și în farfurie. Bodyshape îți pune la dispoziție sesiuni de coaching cu un nutriționist care te va învăța cum să combini alimentele corect, care sunt cele mai potrivite pentru tine și pentru obiectivele tale și cum să faci alegerile corecte. S-a demonstrat că un corp perfect tonifiat ajunge la acest rezultat atunci când combinăm 70% alimentație corectă cu 30% efort fizic. Trainerii de la Bodyshape vor să se asigure că atunci când tu nu mai ești în sala de sport, sub supravegherea lor directă, vei respecta în continuare indicațiile lor.

Orar flexibil

Antrenamentele sunt programate fie dimineața, înainte de birou, fie după-amiaza, după muncă. Indiferent de programul tău, Bodyshape îți oferă posibilitatea să alegi care este cel mai bun moment al zilei pentru a te antrena. Dacă preferi dimineața, acest fapt îți garantează că vei avea o zi mult mai productivă, va crește concetrarea ta și vei deborda de energie toată ziua. În cazul în care alegi să mergi la antrenament seara, vei reuși să te eliberezi de tot stresul acumulat peste zi, vei ajunge acasă relaxat și vei avea parte de un somn odihnitor. Orice ai alege, vei profita din plin de beneficiile unui antrenament.

Rezultate garantate

Mii de persoane au apelat la conceptul Bodyshape, și-au schimbat viața, iar reușitele lor sunt garanția că și tu poți. În doar 6 săptămâni de antrenament poți să slăbești 6 kilograme sau chiar mai mult, iar eforturile tale vor fi răsplătite. Este suficent să te antrenezi de două ori pe săptămână dacă timpul nu îți permite mai mult și să respecți sfaturile nutriționale pe care le primești de la specialiștii programului. Bodyshape are rețeta perfectă care să îți aducă rezultatele mult dorite.

La Bodyshape se pot slăbi 6 kilograme în 6 săptămâni prin programul 6 Week Challenge. Te poți înscrie direct online – http://www.bodyshapetransformation.com/slabeste-cu-6-week-challenge/

Irina Alionte este o tânără antreprenoare de 29 de ani care, la puţin timp după terminarea studiilor în Marea Britanie, a fondat Bodyshape Transformation Centre – singurul centru de transformare corporală care garantează rezultatele.

Echipa sa de experţi în transformare corporală a reuşit să topească peste 3,500 de kg de grăsime si 20,000 de centimetri din talie în doar câteva luni de la deschidere, ceea ce a atras şi mai mult atenţia presei.

Povestea de succes a Irinei a fost până acum mediatizată în publicații internaționale de top precum The Huffington Post sau Forbes.

 

Be the first to comment on "Cum slăbești chiar dacă ești sedentar și stai la birou 10 ore pe zi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc