Lidia Buble, invitata lui Fuego la ”Drag de România mea”

Lidia Buble are o poveste de viață impresionantă. A trăit în sărăcie alături de cei 10 frați ai ei. A lucrat ca bonă și apoi a vândut mașini. Acum e pe culmile succesului iar duminică, se va număra printre invitatele de onoare la emisiunea de la TVR 2 a lui Paul Surugiu-Fuego, ”Drag deRomânia mea”.

Paul Surugiu-Fuego o admiră enorm pe Lidia Buble. În urmă cu un an și jumătate, el a invitat-o pe cântăreață, în spectacolul său de la București din luna aprilie, alături de care a cântat ”Casa părintească”. Duminică, ea va evolua în emisiunea artistului de la TVR 2. După cum vă spuneam și ieri, diversitatea e îmbrăcată la noi în cadrul unor speciale momente. Ideea acestei emisiuni a fost să oferim calitate, într-o altă prezentare. Duminica aceasta, de la ora 20.00, o nouă gala vine cu surprize pentru dumneavoastră! Printre acestea, un duet plin de emoție, care sigur vă va sensibiliza până la lacrimi! Este vorba despre Paul și minunata LIDIA BUBLE, una dintre tinerele de succes ale noului val, care-a pregătit ceva unic, ce sigur ne va face pe toți să plângem! Lidia este un exemplu pentru tinerii de vârsta sa, având o poveste de viață impresionantă, reușind să ajunge pe culmile gloriei prin munca, noroc, nefiindu-i rușine să muncească. Cu o educație aleasă, o frumusețe aparte și un caracter pe măsură, Lidia are deja mari hituri, premii, fiind una dintre cele mai apreciate artiste ale noii generații! Așadar, multe suprize cu Lidia, un artist demn și special, a cărui poveste de viață este emoționantă! Nu ratați, duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2!”, spune Fuego.

Copilul genial din emisiunea artistului

O altă invitată a artistului duminică, este o fetiță talentată de numai 10 ani. ”Prin ochii lor putem avea o Românie mai deplină și mai frumoasă. Prin talentul tinerilor pe care îi prezentăm în emisiune avem șansa de a visa. Duminica aceasta, de la ora 15.00, veți rămâne surprinși de un talent fenomenal, minunata Ana Sofia Cherecheș. La doar 10 ani, Sofia cântă divin la pian și își compune propriile opere.
E modestă, dar plina de vervă si aplomb, atunci cand interpreteaza la pian. Cu o tehnică deosebită, Sofia vede în muzic
ă salvarea sa, bucurie nemăsurată și un viitor pe măsură. Studiază pianul de mai bine de patru ani, cu profesori remarcabili precum Gabriela Stepan sau Gratiela Popescu. Sofia are numeroase premii, atat la compoziție, cât și la interpretare, susținând până acum o mulțime de recitaluri. A publicat mai multe culegeri cu propriile sale creații și e cu adevărat un fenomen muzical, o mică stea, ce merită să fie promovată.. ”, mai spune Fuego.

Printre invitați se numără și prietenii săi, Alina și Romeo de la Alesis

”Tradițiile românești, portul popular, valorile autentice și ia românească, toate la un loc, ne fac mândri de ce avem, fiind un exponent important al nostru în lume! Noi, românii, suntem una cu ce purtăm. Ia românească, plină de simțire autentică, ne-a purtat numele țării în lume, fiind mereu un etalon al tradiției. Duminică, de la ora 15.00, vom aduce un omagiu de cinste acesteia, alături de minunații Alina și Romeo, trupa ALESIS. Aceștia au scris o melodie specială, o odă dedicată iei. Proiectul ALESIS este impresionant, reușind permanent să transmită o energie aparte. Alina și Romeo sunt doi muzicieni deosebiți, piesele lor ajungând mereu la sufletul publicului român! Au colaborat cu nume mari ale scenei românești, de la Irina Loghin la Mirabela Dauer, având și un caracter măreț, ceea ce îi face nu doar cântăreți de seamă, ci și oameni aleși! Vor veni însoțiți de dansatorii lor, într-un moment special, aceștia din urmă fiind îmbrăcați în ii din diverse zone geografice ale României!”, spune artistul.

A adoptat ținute noi realizate special pentru el

 Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego știe cât de importantă este imaginea pentru un artist, astfel că atât pe scenă, cât și în emisiunea “Drag de România mea”, pe care o prezintă la TVR 2, a ales să poarte ținute create special pentru el de designerul unui brand românesc recunoscut pentru hainele neoetnice pe care le produce. 

IIANA înseamnă calitate, profesionalism și un strop din autenticitatea românească transpusă în haine! Mie-mi place să fiu special, să surprind pe scenă, să pregătesc concepte diferite și mereu să inovez. Colaborez cu mai multe persoane, mari creatori de modă români, de la Doina Levintza la Maria Miu, dar am găsit la IIANA fix stropul acela de Românie care-mi trebuia în ținutele mele.Astfel, pentru noua mea emisiune de la TVR 2, difuzată în fiecare duminică de la ora 15.00, o gală a valorilor românești, un show de divertisment ca altădată, am avut trei ținute spectaculoase, superbe, create special pentru mine pentru emisiunea „Drag de România mea”!, de către minunatele profesioniste IIANA, care nu au pus doar pricepere și iscusință, ci au pus și suflet, extrem de important. Așa le-aș numi eu – haine cu suflet, pentru că sunt realizate cu dragoste! Materialele de calitate, croiul, ajustările și ideile speciale mă fac să recomand acest brand 100% românesc, pentru că e într-adevăr garanția unor produse de calitate! Și-apoi zic eu, indiferent că suntem bărbați sau femei, nu e păcat să n-avem cu noi, permanent, haine cu inspirație folclorică? Mai ales atunci când vorbim de autenticitatea simbolurilor de pe haină! Eu sunt impresionat de munca acestor fete, am rămas impresionat de devotamentul lor și de profesionalismul de care-au dat dovadă, fiind perfecționiste, asemeni mie. IIANA este România de pe hainele tale!”, ne-a mărturisit Paul Surugiu.

Be the first to comment on "Lidia Buble, invitata lui Fuego la ”Drag de România mea”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores