Rona Hartner a revenit în țară după ce s-a tratat 6 luni de cancer la București! Actrița a participat la deschiderea magazinului Antoniei Nae

Pe 5 octombrie, Rona Hartner (46 de ani) s-a căsătorit cu DJ-ul francez-sicilian Herve Camilleri (44 de ani), bărbatul care i-a fost aproape actriței, în lupta ei cu o boală nemiloasă. Zilele trecute, vedeta a revenit în România, a participat la evenimente mondene, se pregătește să lanseze o carte și, în toată această perioadă, a afișat un tonus excelent. Iar asta pentru că a ieșit triumfătoare în lupta cu cancerul.

Rona Hartner se află în România de câteva zile, unde a venit special pentru deschiderea magazinului de vestimentație al creatoarei de modă Antonia Nae, care la doar 27 de ani are un palmares impresionant. A fost premiată în cadrul London Fashion Week, are un masterclass cu Victoria Beckham, iar Ducesa de Cambridge, Oprah Winfrey și Rihanna au purtat ținute sale.

Rona Hartner și Herve Camilleri, la evenimentul monden de luni

De altfel, Rona a venit luni (4 noiembrie) la eveniment îmbrăcată într-o creație unicat, concepută special pentru ea de Antonia Nae. La lansare au fost numeroase vedete, de la Simona Patruleasa și Dana Savuică, la Marina Almășan, Diana Munteanu, excentrica Ozana Barabancea, Maria Cârneci etc. Rona Hartner ne-a mărturisit că a scris o carte în limba franceză, pe care o va lansa miercuri seara, la Teatrul Elisabeta din București, alături și de un album muzical.

“Vă aștept miercuri la lansare, am scris o carte despre credința mea în Dumnezeu. Încercările prin care am trecut m-au făcut să simt prezența lui… Și vreau să fac miercuri, la Teatrul Elisabeta, de la ora 19.00, o conferință despre cancer, vreau ca întâlnirea de acolo să fie interactivă, ca oamenii să mă întrebe, iar eu să le răspund. Lansez discul cu Herve și voi susține și un concert. Iar cartea e în franceză până iese ediția în limba română…”, ne-a mărturisit Rona la eveniment. Actrița s-a vindecat de cancer de colon, iar de 6 luni n-a mai venit în România, căci a fost nevoită să urmeze tratamentul de chimioterapie. Pe 5 octombrie s-a căsătorit cu iubitul ei francez, DJ-ul Herve Camilleri, pe Coasta de Azur.

Ozana Barabancea și Aurelia Dumitru, manager Natulique și Phyt s
Ozana Barabancea și Aurelia Dumitru, manager Natulique și Phyt s 

sursa: click.ro

Be the first to comment on "Rona Hartner a revenit în țară după ce s-a tratat 6 luni de cancer la București! Actrița a participat la deschiderea magazinului Antoniei Nae"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc