Primul OUTLET NAȚIONAL dedicat Rochiilor pentru Nuntă are loc în București!

Mirese, nașe, soacre mari/mici, domnișoare de onoare și chiar nuntaşe cu stil… aveți privilegiul de a vă achiziționa rochia mult visată la un preț redus, în cadrul Primului Outlet Național dedicat rochiilor pentru nuntă. Creații de la cele mai populare branduri, din materiale de calitate și croiuri mereu în tendințe pot fi cumpărate la cele mai mici prețuri din sezon.

În perioada 4-5 August 2018, va avea loc în premieră în România primul Outlet Ghidul Miresei, dedicat lichidărilor de stoc naționale ale verii 2018! Prețurile rochiilor expuse sunt situate între 500 și 2499 lei.

În cadrul evenimentului organizat la Aristocrat Events Hall vor putea fi probate și cumpărate pe loc (la prețuri mult reduse) sute de Rochii de Mireasă, Rochii pentru Nașe, pentru Soacre Mari/Mici, pentru Domnișoare de Onoare şi chiar pentru simple invitate la nuntă, de la cele mai cunoscute branduri din România.

Programul de vizitare este între orele 11.00 – 19.00 (4 si 5 August 2018), iar biletele costă 20 lei și se achiziționează direct la intrare.

Mijloace transport:

Autobuze: 112 si 135 (statie C.F.R. Constanta)

Metrou: Magistrala 2 (statie Aurel Vlaicu), apoi 112/135 (statie C.F.R. Constanta).

Detalii pe www.facebook.com/GhidulMiresei

 

Be the first to comment on "Primul OUTLET NAȚIONAL dedicat Rochiilor pentru Nuntă are loc în București!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc