Paula Seling, în vizită la papa Francisc

La audiența generală de miercuri, 7 noiembrie 2018, a participat și Paula Seling împreună cu familia, însoțiți de pr. Paul Popa din eparhia greco-catolică de Oradea. După întrevederea cu Sfântul Părinte, Paula Seling ne-a vorbit despre emoția întâlnirii și despre proiectul educativ ”Liberi să alegem”.

”Parcă eram din nou copil și parcă era din nou sfânta zi de Paște”. La audiența generală de miercuri, 7 noiembrie 2018, a participat și Paula Seling împreună cu familia, însoțiți de pr. Paul Popa din eparhia greco-catolică de Oradea. La solicitarea redacției noastre, Paula Seling ne-a vorbit despre emoția întâlnirii cu Sfântul Părinte și despre proiectul educativ ”Liberi să alegem”, lansat cu binecuvântarea P. S. Virgil Bercea, al eparhiei greco-catolice de Oradea.

Câteva minute mai târziu, Paula Seling a făcut o scurtă vizită la Radio Vatican și a cântat în capela emițătorului pontifical ”Ridica-voi ochii mei spre ceruri”. Mai mult, a oferit ca amintire albumul său ”La picioarele Crucii Tale”.

Aici, interviul despre întâlnirea cu papa Francisc la audiența generală și proiectul ”Liberi să alegem”.

sursa: https://www.vaticannews.va/ro

Be the first to comment on "Paula Seling, în vizită la papa Francisc"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc