Parastas pentru Ileana Ciuculete la Craiova! Familia a marcat 2 ani de la trecerea în neființă a cântăreței

Ileana Ciuculete
Ileana Ciuculete

Familia cântăreței Ileana Ciuculete a făcut parastas de 2 ani pentru aceasta, sâmbătă, chiar de moșii de iarnă la Craiova.

Familia Ilenei Ciuculete a dat de pomană la Craiova de ziua morților pentru regretata artistă, care s-a stins din viață pe 14 martie 2017 la vârsta de 64 de ani. Fratele Ileanei Ciuculete, Aurel Ciuculete a preparat tot felul de mâncăruri, printre care sărmăluțe, friptură, ciorbă, pentru a cinsti memoria surorii sale. Bărbatul a ținut să facă parastasul înainte să se intre în post, pentru a putea împărți mâncărurile pe bază de carne, care-i plăceau Ilenei Ciuculete. Familia cântăreței de muzică populară, fratele, Aurel, mama, Gigica, și cei doi băieți ai Ilenei din prima căsnicie, Mugurel și Cristian Sfetcu), a marcat doi ani de zile de la trecerea în neființă a acesteia. Chiar dacă și-ar fi dorit inițial, ca parastasul să-l facă la București, fratele cântăreței s-a gândit că este mult mai bine să marcheze momentul la Craiova, acolo unde de la moartea Ilenei locuiește și mama acesteia Gigica, care va împlini 88 de ani, pe 16 martie. ”Îi plăceau mult sarmalele, și cum era să nu fac pentru ea o sărmăluță acolo și friptură? Am împărțit de toate. La moșii de iarnă se împart și vase, așa că m-am ocupat și de acest aspect”, ne-a mărturisit fratele Ilenei Ciuculete, Aurel Ciuculete. a

Scandalul în familia artistei a izbucnit după pomana de trei luni

La parastasul de trei luni de când a fost îngropată artista, familia acesteia s-a supărat pe soțul ei, Cornel Galeș, căruia i-au reproșat mai multe lucruri: nu i-a anunțat din timp despre starea de sănătate a cântăreței, i-a mințit privind averea pe care a lăsat-o, fie nu i-a chemat la parastasul de 3 luni de la București. Și pentru că au dorit să știe ce avere le-a lăsat Ileana Ciuculete, băieții interpretei de muzică populară l-au dat în judecată pe Cornel Galeș, care a mințit că ar fi vândut vila în care a locuit cu solista la jumătate de preț față de cel real. Instanța Judecătoriei Sectorului 1 a decis în noiembrie 2018 ca soțul artistei, Cornel Galeş să plătească o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete.

Cum se împarte averea Ilenei Ciuculete în urma procesului de succesiune

În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuie să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Nici Galeş nu a rămas mai prejos! Pe lângă jumătatea de casă ce i se cuvine, conform legii, ca soţ, conform deciziei instanţei, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor. Decizia a fost contestată de Cornel Galeș care a depus Apel.

Be the first to comment on "Parastas pentru Ileana Ciuculete la Craiova! Familia a marcat 2 ani de la trecerea în neființă a cântăreței"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc