Cristian Pomohaci are procese în luna martie pe bandă rulantă, primul a fost pe 1 martie

Cristian Pomohaci are în luna martie procese pe banda rulantă, primul a fost chiar pe 1 martie, următorul pe 8 martie și al treilea pe data de 13 martie. Două dintre ele sunt deschise de fostul preot, pentru a contesta niște amenzi rutiere, iar în alt dosar este acuzat de evaziune fiscală.  

Cristian Pomohaci (50 ani) are mai multe procese în luna martie. Pe 1 martie, el a avut termen la tribunal în procesul pe care l-a avut cu poliția Tulcea, care l-a amendat pentru viteză și a pierdut. ”Respinge apelul ca nefondat. Păstrează sent.civ.nr.524/28-02-2018 a Judecătoriei Tulcea ca legală şi temeinică. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 1 martie 2019”, se arată pe portalul instanțelor. Pe data de 8 martie, cântărețul de muzică populară are termen cu Inspectoratul de Poliție Brașov, tot pentru viteză mare. Pomohaci are la activ numeroase amenzi de contravenție și aproape tot atâtea procese pentru exces de viteză. Unele le-a câștigat, altele le-a pierdut. Ultimul câștigat a fost în noiembrie cu poliția Dâmbovița. Cântărețul a formulat apel la decizia dată de instanța de fond și a câștigat. Soluţia pe scurt: Admite apelul. Schimbă sentinţa apelată, în sensul că admite plângerea contravenţională şi anulează procesul verbal de contravenţie”, este decizia luată de judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița.

Acuzat de evaziune fiscală

Pe data de 1 martie , Pomohaci a avut termen la Tribunalul Mureș, în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală. Fostul preot și-a recunoscut fapta, astfel că se așteaptă să fie iertat de magistrați. Potrivit news.ro, el a fost audiat în luna mai 2018, după ce împotriva sa a fost deschis un dosar penal sub acuzația că ar fi închiriat unsprezece imobile şi ar fi declarat venituri mai mici decât în realitate. Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la peste 130.000 de lei. Lui Pomohaci i s-a pus poprire pe venituri pentru recuperarea pagubei de către stat, iar între timp, dosarul a ajuns în instanță, pe masa judecătorilor de la Tribunalul Mureș. La termenul din 1 martie nu s-a dat sentința, pentru că Pomohaci a cerut o amânare și speră să scape cu bine din acest dosar. ”Amână cauza. Solutia pe scurt: Admite cererea de amânare formulată de inculpat şi acordă un nou termen la data de 13 martie 2019. Document: Încheiere de şedinţă 01.02.2019”, este menționat pe portalul instanțelor.

Implicat într-un scandal sexual cu minori

Cântărețul Cristian Pomohaci a mai ieșit basma curată și din scandalul sexual de proporții în care a fost implicat. Fostul preot s-a aflat anul într-un scandal de proporţii în 2017, când a fost acuzat de coruperea în scop sexual a unui adolescent de 17 ani. Cu acea ocazie, au apărut mai multe înregistrări video în care Pomohaci este suspectat că ”face avansuri” unor adolescenți. În urma scandalului iscat, Pomohaci a fost dat afară din Biserica Ortodoxă și nu mai are voie să țină slujbe, dar trăiește din cântat. 

Be the first to comment on "Cristian Pomohaci are procese în luna martie pe bandă rulantă, primul a fost pe 1 martie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc