Nico și-a pregătit tenul pentru filmarea noului videoclip

Cu puțin înainte de Sărbătorile de Paște, Nico se pregătește intens pentru filmarea noului videoclip și a început cu o ședință de înfrumusețare la estetician.  Nefiind adepta tratamentelor invazive, artista a ales radiofrecvența la recomandarea dr. Ruxandra Sinescu – Băltățeanu. „Sunt în regulă cu vârsta și cu tenul meu, mereu am considerat că am o genă bună, dar întotdeauna este nevoie de întreținere. Am apelat la serviciile dr. Ruxandra Sinescu – Băltățeanu pentru a trata micile probleme cu care tenul meu se confruntă, mai exact câteva pete pigmentare și o cuperoză, dar și pentru întreținere. După o discuție cu medicul specialist, mi s-a recomandat radiofrecvența. Sunt foarte fricoasă, tocmai de aceea nu am apelat la intervențiile estetice, dar această procedură este total nedureroasă. Se simt doar mici pișcături”, a declarat Nico.
De cealaltă parte, dr. Ruxandra Sinescu Băltățeanu ne-a spus: “I-am recomandat un tratament extrem de nou apărut de foarte puțină vreme pe piața românească și autorizat inclusiv în SUA, o radiofrecvență nanofracțională care combină energia electrică cu pulsurile magnetice. Tratamentul are o multe avantaje, în cazul lui Nico îl vom folosi pentru petele pigmentare și pentru cuperoză, însă pe lângă acestea, aparatul este indicat și pentru acnee activă și cicatrici post acnee, pentru rozacee, vergenturi. Are rezultate inclusiv pe vergeturile vechi. Terapia poate fi realizată chiar și fără anestezie, iar perioada de recuperare este minimă, fața se va înroși foarte puțin în ziua tratamentului. La final se va aplica o cremă cu factor de protecție solară, iar de mâne se pot folosi și produsele de make-up”.
Acest tratament este recomandat să fie realizat chiar și în timpul verii. “Spre deosebire de tratamentele laser, radiofrecvența poate fi făcută și în timpul verii”, a mai spus dr. Ruxandra Sinescu – Băltățeanu. 

Be the first to comment on "Nico și-a pregătit tenul pentru filmarea noului videoclip"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc