Marian și Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes

În a opta ediție a sezonului 10 iUmor, de la Antena 1, Lorraine și Marian Baicu au venit o melodie specială pentru jurați.

Lorraine și Marian au venit tocmai din Franța pentru a le cânta juraților iUmor și pentru a-i vizita. Cei doi s-au declarat fanii lor și și-au făcut curajul de a veni în fața lor pe scenă.

Jurații au dansat și au cântat cu cei doi concurenți care au pus în versuri haioase momentele din platou: “V-am adus o țuică bună, domnul Cheloo, e de prună!”, dar și “Cheloo și Bendeac da-ți-ne și nouă un LIKE”, au cântat cei doi.

Marian Si Lorraine au facut show la iumor

Delia s-a ridicat la dans și s-a distrat de minune în prezența lui Lorraine și a lui Marian care se pricep de minune să facă show. După terminarea momentului, Cheloo a cerut câteva versuri despre “morțișori și răniți”.

Delia a început să cânte, iar Mihai Bendeac a fost cel care a compus versurile: “Foaie verde morți răniții, că noi trei suntem prăjiții”, cântă Delia.

Cheloo a fost foarte încântat de prestația colegei sale de la masa juraților: “Mulțumesc Delia pentru momentul de muzică tradițional românească. Am căpătat o cântare privată de la Delia fără să plătesc”.

Be the first to comment on "Marian și Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc