Andreea Marin și-a făcut o nouă schimbare de look.

Andreea MArin schimbarede look
Andreea Marin schimbarede look

Andreea Marin a optat pentru o schimbare de look. După ce a trecut pragul unui salon de înfrumusețare, vedeta s-a fotografiat tot cu părul scurt, dar cu o altă culoare, mult mai îndrăzneață și mai deschisă. Fosta zână a surprizelor a renunțat la roșcat și a optat pentru câteva șuvițe blonde care îi scot în evidență, chipul luminos.

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, și-a făcut o nouă schimbare de look. Vedeta are aceeași tunsoare și aceeași culoare a părului, de ani de zile, însă anul 2021 pare anul schimbărilor în ceea ce o privește pe divă.

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, dar a preferat să afișeze o imagine simplă. Odată cu venirea primăverii dorința ei de a încerca ceva nou s-a accentuat. La începutul carierei în televiziune, Andreea avea părul lung.

Andreea MArin schimbarede look
Andreea Marin, schimbarede look

La vederea noii imagini, fanii vedetei au reacționat imediat pe rețelele de socializare, și au felicitat-o pentru look-ul îndrăzneț pe care-l are acum. Din comentariile celor de pe internet reiese faptul că arămiul deschis ales de Andreea Marin este mult mai potrivit pentru aspectul ei decât orice altă culoare.

Nici nu te-am mai recunoscut”, ”Foarte frumoasă”, ”Ce mișto ești”, ”Ești o zână”, ”Ești minunată”, ”Îți vine foarte bine”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii pe care Andreea Marin la primit la fotografia în care etalează un nou look.

Be the first to comment on "Andreea Marin și-a făcut o nouă schimbare de look."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores