Incepe Bucharest Fashion Week! Unde are loc evenimentul

Mai sunt 10 zile pina la cel mai important eveniment de moda autohton, ce se va desfasura intr-o locatie de lux din Capitala. Bucharest Fashion Week revine cu o noua editie extraordinara si plina de surprize.

Lumea modei isi da intalnire in perioada 1-5 decembrie la cea de-a 28-a editie a Bucharest Fashion Week, ce va avea loc in cea mai noua si spectaculoasa locatie de evenimente din Capitala, Soirée Exclusive!

In cadrul evenimentului vor prezenta colectia, peste 30 de renumiti designeri romani si internationali. In plus, in cadrul acestei manifestari de fashion se vor desfasura si concursuri de frumusete, dar si festivitati importante dupa cum urmeaza: Gala Fotbalului Romanesc, Miss Romania, Top Model Romania si Romanian Fashion Awards! Manechini de top vor defila in tinutele sofisticate si extravagante ale unor apreciati designeri. Iata cine va fi prezent la editia aceasta a festivalului de moda bucurestean cu traditie, ce designer isi vor etala creatiile: Laura Olteanu Design, Mineli Boutique, Andreea Dogaru,Wanda’s Dream, Diana Caramaci Design, Alberto Dobre Custom Tailoring, Zevo, Cristiana Maria Purdescu, Dahlia Couture, L’Atelier, Ioana Calin, Felba, Velvet Queen Atelier, Mavaro Bags, Daspi, Atelierele Ilbah, Ane Fashion and Design, Nausica Mode, Irina Akkaya, Istituto Cordella, Lidia Selici salon de mariaj, Sartoria Alexandra Dobre, Corina Picurici, Georgiana Iordache Design, Muhire, RenyM haute couture, Kemli White, Paula Prodan, TooKziK, Julia Toaders Designer, Institutul de Moda Salomeia Truta, Cristina Edu și Morphine.

Accesul la editia aceasta a Bucharest Fashion Week se va face incepand cu ora 19:00, dar show-ul va incepe la ora 20:00.

Pentru cei care nu poti fi prezenti la fata locului ii anuntam ca Bucharest Fashion Week va fi transmis in direct pe internet. Transmisia live de la Soirée Exclusive Venue, ce are loc in perioada 1-5 Decembrie, poate fi urmarita aici: www.bfashionweek.com – https://livestream.com/Romania-Live-Events/BFW2017WINTER.

Asadar, va asteptam sa fiti alaturi de noi si sa luati parte la cinci zile de moda cu stil si bun gust, eleganta, trenduri noi si surprize pe masura!

Be the first to comment on "Incepe Bucharest Fashion Week! Unde are loc evenimentul"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc