Cine e frumoasa Anastasia, românca din „Kosem”, cea mai nouă telenovelă turcească


Kanal D a avut la 23 ianuarie, premiera serialului „Kosem”, o producţie istorică realizată de aceeaşi casă de producţie care a produs şi “Suleyman Magnificul”. “Kosem” ne invită în lumea spectaculoasă, dar plina de pericole a secolului al XVII-lea, a Imperiului Otoman.

Sub aceeaşi titulatură a “Secolului Magnific”, telespectatorii au regăsit în “Kosem” personaje – sultani, sultane, cadane, multe intrigi, o atmosferă intreţinută de teme muzicale asemănătoare celor din “Suleyman Magnificul”. „Kosem” a înregistrat un succes uriaş în ţări precum Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia şi multe altele. Tânăra Anastasia Tsilimpiou a primit rolul Kosem dupa un casting exigent organizat în Turcia la care au participat peste 1000 de fete.

Anastasia, cea care deține rolul sultanei Kosem, a ajuns cu repede la inimile telespectatorilor. Originară din Grecia, tânăra are 19 ani şi era deja cunoscută în ţara sa când i s-a propus rolul lui Kosem, căci jucase deja în câteva producţii importante.Dar ea provine dintr-o familie mixtă cu mamă grecoaică şi tatăl român. Anastasia nu e straină de România, a vizitat-o de câteva ori, fiind profund impresionată de ţara tatălui său. În serialul ce va debuta luni la Kanal D, frumoasa Kosem îi va fura inima sultanului Ahmed, care este stră-strănepotul sultanului Suleyman Magnificul. Ahmed este interpretat de actorul Ekin Koç, un tânar de 25 de ani, născut în Antalya, Turcia.

Be the first to comment on "Cine e frumoasa Anastasia, românca din „Kosem”, cea mai nouă telenovelă turcească"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc