Beauty Tips by Raluca Zenga! Autoarea “Manualului Mamicii ZEN” va recomanda sa folositi pasta de dinți cu cărbune activ

Încercați aceste 5 lucruri noi in programul vostru de frumusețe in 2017!

Stiati de pasta de dinti cu carbune activ? Dar ca uleiul de rodie este un bun demachiant.? Iata ce sfaturi de beauty are pentru noi – Raluca Zenga, autoarea “Manualului Mamicii ZEN”, care in curand va lansa un frumos manual de beauty.

“Un chip frumos este pus intotdeauna in valoare de un zâmbet pe măsura: in locul albirii agresive cu sensibilizare dentară încercați noua generație de pasta de dinți cu cărbune activ, pentru o dantura albă și sănătoasă și gingii protejate! Știu, este puțin ciudat sa ne spălam pe dinți cu o pasta neagră, dar efectele benefice nu vor întârzia sa apara!
Uleiul din rodie, de folosit in locul cremei de noapte după demachiere și tonifiere, pentru un ten reîntinerit și uniform; pentru vârfurile despicate sau masat pe pielea capului si lăsat peste noapte, pentru cosițe strălucitoare și un scalp hidratat.
Resveratrol in alimentație și in cremele pentru fața și corp: aceasta substanța activează gena longevității, ajutându-ne in lupta împotriva îmbătrânirii. Consumați afine, suc de rodie si de struguri, vin roșu (in moderație, bineînțeles, concentrația cea mai mare de resveratrol se găsește in Pinot Noir si Cabernet Sauvignon) si aplicați-va din cand in cand pe fața si pe decolteu o masca cu cacao dizolvată in ulei de cocos sau ulei din semințe de strugure.
Cosmeticele de noua generație vor conține ingredientele cu care eram obișnuiți sa ne suplimentam dieta de la interior: de pilda probioticele, “cocktailul” de bacterii benefice care asigura buna funcționare a sistemului nostru digestiv se regăsește acum in creme și loțiuni, cu efect anti-inflamator si purifiant- probioticele lupta împotriva bacteriilor “rele” care ne provoacă erupții cutanate, acnee sau eczema.
Îmbrățișați tendința de a cheltui mai puțin pe cosmeticele brandurilor de lux care investesc mult in publicitate, in favoarea liniilor “eco-green”, naturale, cu o concentrație înaltă de principii active si fără compuși considerați riscanți pentru sănătatea pielii noastre. Din ce in ce mai multe femei considera ca noua regula a îngrijirii frumuseții noastre este “Citește lista ingredientelor!” Da, pentru ca atenția fața de ceea ce punem pe piele este o extensie a sănătății noastre!” – va recomanda Raluca Zenga.

Be the first to comment on "Beauty Tips by Raluca Zenga! Autoarea “Manualului Mamicii ZEN” va recomanda sa folositi pasta de dinți cu cărbune activ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc