Crăciun de poveste la TVR 2, alături de Fuego!

În prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, veți avea parte de un show la … Palat, la TVR 2, de la ora 13.30! Paul Surugiu și-a împodobit celebrul brad la Palat, în stil regal, și-a chemat parte din bunii prieteni și-a realizat un program de zile mari, perfect pentru masa de Crăciun. A gătit pentru invitații săi, le-a cântat și i-a urat, i-a servit și a ales câțiva dintre cei pe care cu siguranță vreți să-i revedeți! Astfel, cei care vor colinda și vor aduce veselia în casele românilor, de Crăciun sunt mari artiști ai României, care vă aduc colinde, muzică de petrecere, cântece vechi și noi, emoții și energie, magie și povești frumoase.

Sanda Ladosi, Fuego,Corina Chiriac si Ovidiu Komornyik

Irina Loghin ne va spune bancuri, va schimba patru ținute, va colinda și ne va purta în lumea cântecelor sale, în ipostaze inedite, dar și în duet alături de Paul Surugiu. Formidabila Corina Chiriac ne spune care-i cel mai frumos Crăciun al ei, ne poartă în lumea șlagăreleor sale și face și o dedicație de colecție românilor.  Mirabela Dauer ne va emoționa cu glasul ei special, ne va binedispune și va face ca atmosfera să fie deplină. A pregătit două dintre cele mai frumoase și sensibile cântece din repertoriul ei!

Gabriel Dorobanțu ne propune șlagăre, dar și o premieră, într-un moment spectaculos. Ovidiu Komornyik ne colindă în stilul său caracteristic, ne spune ce așteptări are de la noul an și face mărturisiri despre iertări, cântând dragostea. Avem parte și de colind tradițional adus de Valeria și Traian Ilea, doi artiști speciali, care vin tocmai de la Cluj. Ei ne spun cum sunt sărbătorile în Ardeal și ne cântă unul dintre cântecele lor de succes.

Sanda Ladoși ne emoționează cu glasul său și cu una dintre cele mai frumoase melodii despre această perioadă. Margareta Clipa ne arată cum sunt sărbătorile tradiționale în Bucovina, ne încântă cu glasul său, în costum autentic și ne încinge la o horă moldovenească.

Gabriel Dorobantu

Îndrăgitul artist Vlad Crețu, solistul trupei Supermarket, va putea fi văzut într-o ipostază inedită, cea de pianist! Show-ul va fi unul elegant, plin de efervescență și o stare de bine, perfectă pentru prima zi de sărbătoare! Locația este una exclusivistă, Palatul Noblesse din București, iar decorațiunile sunt dintre cele mai speciale, astfel că întreaga atmosferă va fi una demnă de cele mai frumoase palate din lume!

Totodată, în a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, în cadrul emisiunii “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, vă puteți delecta cu momente cu totul speciale, colinde și atmosferă de sărbătoare. Paul Surugiu a pregătit o gală perfectă pentru ziua de Sfântul Ștefan, cu muzică bună și invitați de aur, care ne vor colinda, ne vor emoționa și vor povesti cum petrec. Astfel, îi vor fi aproape Paula Seling, Steliana Sima, Tania Popa, Maria Gheorghiu și Alesis!

Paula Seling si Fuego

Iar noaptea dintre ani o puteți petrece tot la TVR 2, în FUEGOVELION – DIN COLECȚIA DE ANUL NOU!”, un program plin de vedete, de muzică bună, de atmosferă de sărbătoare și multe surprize. Va fi o seară memorabilă, cu nenumărate premiere și cântece pe care le iubiți cu siguranță! Mari nume vă vor intra în case, de la ora 23.30 până târziu în noapte, alături de Paul Surugiu! Printre mulții invitații se numără marele actor FLORIN PIERSIC, care va povesti câte-n lună și-n stele cu Fuego, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Lora, alături de care Fuego va lansa un super-duet, o colaborare inedită, Elena Gheorghe, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădățăn, Marcel Pavel, Marina Florea, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Gabriel Dorobanțu, Raoul, , Laura Lavric, Jean Paler, Alesis, Simona Florescu, Petre Geambașu, Doina Spătaru! 

Be the first to comment on "Crăciun de poveste la TVR 2, alături de Fuego!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc