Ce să mănânci în funcție de zodia ta

În funcție de elementele foc, aer, apa, pamant putem stabili că astrele le-au rezervat unor zodii anumite alimente. Citește ce alimente ar trebui să consumi în funcție de zodia sub influența căreia te-ai născut.

Berbecul este zodie de foc, asta înseamnă că trebuie să evite alimentele picante pentru că vor avea arsuri la stomac. Li se recomandă alimente care să ajute sănătatea rinichilor și a ficatului: fasole, linte, orez brun, măsline, salată, castraveți, spanac, carne de vită, plătică, caise, smochine, dovleac și banane. Berbecul are mare nevoie și de calciu, așa cî dieta lor ar trebui să includă și lactate și kale.

Taurul este zodie de pământ, asta înseamnă că au nevoie de alimente ce le ajută tiroida. Sarea iodată nu trebuie să le lipsească din alimentație. Li se recomandă țelina, sfecla roșie, merișoarele și rubarba. Carnea nu trebuie să fie exclusă din dieta lor zilnică.

Gemenii sunt zodie de aer, ceea ce înseamnă că trebuie să consume alimente ce susțin sistemul respirator și cel nervos. Știm că iubesc băuturile bazate pe cofeină, dar nu le sunt potrivite. Trebuie să consume fasole verde, piersici, prune, spanac, pește, fructe de mare și orez sălbatic.

Racul are nevoie să-și ajute sistemul digestiv și trebuie să stea departe de alimentele ce produc gaze. Au nevoie de alimente bogate în calciu: gălbenuș de ou, iaurt, stridii, măcriș etc. Pentru a nu se alege cu pietre la bilă și kilograme, Racul trebuie să evite alcoolul și zahărul.

Leul este zodia de foc ce are nevoie de foarte mulți carbohidrați pentru a le alimenta viața activă. Li se recomandă laptele de capră, pâinea de secară, smochinele, lămâile, piersicile, sparanghelul și gălbenușul de ou pentru a susține sistemul cardiac și sistemul nervos.

Fecioara are nevoie de alimente care să îi ajute sistemul nevos și intestinele. Ar trebui să evite lactatele. Fecioara trebuie să mănânce multe fibre și alimente bogate în omega3 (avocado, oua, conserve de pește și fructe de mare).

Balanța, zodie de aer are nevoie de alimente care ajută la controlarea stărilor ambivalente și ajutarea sistemului nevos. Pentru a-și menține sănătatea au nevoie de o dieta vegetariană alcalină (mazăre, porumb, spanac, stafide, migdale, orez brun și orz).

Scorpionul ca semn de apă trebuie să evite alcoolul pentru a evita deshidratarea. Are nevoie de cel puțin 8 pahare de apă pe zi. Ar trebui să mănânce avocado, cireșe amare, brânză, ceapă, măcriș, sparanghel și păstârnac.

Mai mult aici.

Be the first to comment on "Ce să mănânci în funcție de zodia ta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc