Campioni mondiali si olimpici, artiști de marca, vedete si designeri de top dăruiesc speranță copiilor cu autism din Brașov

21

Asociaţia „Rază de Speranţă“ ai cărei beneficiari sunt peste 80 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, alături de Asociația “TheoEmyDor ” și grupul de inițiativă „Papuci pentru copii”, organizează cea de-a doua ediției a evenimentului caritabil “Inimi albastre”.

Balul ”Inimi albastre”, ediția a doua, dedicat cauzei copiilor și a tinerilor cu nevoi speciale va avea loc vineri, 21 octombrie, în Barul de noapte Aro Palace.

La ediția din acest an s-au alăturat, în calitate de Ambasadori ai cauzei copiilor cu nevoi speciale: Elisabeta Lipa, Doina Melinte,Ilie Nastase, Mihai Leu, Adela Diaconu, Camelia Potec, Paula Seling, Monica Rosu, Dana Savuica, Crina Matei, Nausica Mircea.

Este una dintre cele mai mari campioane oferite de atletismul românesc. Pe parcursul carierei sale, a realizat 18 recorduri nationale în sala si în aer liber, 13 recorduri europene în sala si patru recorduri mondiale. A câstigat zece titluri de campioana nationala, de doua ori medaliata cu aur la Campionatul Mondial, doua medalii de aur la Cupa Mondiala, o medalie de aur si una de argint la Jocurile Olimpice.Dna Doina Melinte sustine Balul Caritabil si o sa fie prezenta alaturi de fiica sa, designerul Daiana Melinte.

Campionul mondial la box ce nu a cunoscut infrangerea la profesionisti, avand un palmares de 28 de victorii din 28 de meciuri, 10 dintre ele prin knock-out; Mihai Leu campion national si vicecampion si la raliu, il veti intalni vineri , 21 octombrie la Balul ”Inimi albastre”. Dana Savuica se alatura si ea pro bono, iar prin prezenta sa la Bal alaturi de alte nume sonore din Romania vor reprezenta cu succes cauza micutilor ce au nevoie de sprijinul nostru.

Maestra emerita a sportului, camioana olimpica si mondiala, cea mai buna canotoare a secolului XX si sportiva care a primit medalia “Thomas Keller”, cea mai înalta distinctie din canotaj s-a alaturat cauzei sustinuta de Asociatia “Raza de Speranta” Brasov, si a oferit un tricou cu autograf. Designerul Nausica Mircea, pe care francezii o numesc simbolul eleganței, ofera o rochie din colectia prezentata la Strasbourg Fashion Week. Presedintii de stat si vedete internationale de calibru ii cer autografe si se inclina in fata sa. Este recunoscut si respectat in toata lumea si identificat cu tara noastra, fiind Ambasadorul Romaniei prin sport, Ilie Nastase a oferit obiectul cu care a cucerit lumea insotit de autograful sau.

Realizatoarea TV, Adela Diaconu s-a alaturat sustinerii acestui eveniment caritabil si ii va prezenta pe Ambasadorii Romaniei peste hotare, artistii de marca si vedetele de top ce dăruiesc speranță copiilor cu autism din Brașov. Campioana olimpică de la Atena, multiplă medaliată a natatiei la Campionatele Mondiale si Europene, campioana olimpică la înot, in prezent fiind cel mai tânăr presedinte de federatie sportiva din Romania, Camelia Potec sustine simbolul Inimilor albastre prin daruirea din suflet a ceva ce o reprezinta. Artista Crina Matei le va oferi un spectacol de zile mari celor prezenti la Aro Palace sa sustina aceasta cauza. Romania are cea mai frumoasa fetita din lume! Bianca Draghiciu este ”Supermodel of the World 2016” si o sa fie prezenta la Balul ”Inimi albastre” din 21 octombrie ce va avea loc la Aro Palace Brasov.

Monica Roșu, gimnastă română de talie mondială, dublu medaliată olimpic cu aur s-a alaturat cauzei si a oferit un obiect drag ei spre a fi licitat. Catalin Botezatu impreuna cu Power of Rudraksha by Cozy au creat linia de bijuterii “Secret of happiness”, devenind ambasador al acestei colectii. Colierul ”Secret of Happiness” ~ Ambasador Catalin Botezatu il veti putea licita vineri, 21 octobrie la Aro Palace. Designerul Simona Iacob ofera o rochie pretioasa si eleganta cu care a cucerit publicul la FashionTv Winter Festival 2016.

Wagner Maison de la Porcelaine, ofera o vaza din portelan de Limoges spre a fi licitata Piesa face parte din colectia Mes Petites Jardins, decorata manual. Este o colectie ce aminteste de Art Deco, dar dintr-o perspectiva stilistica moderna si contemporana. Pro bono vor participa si valorosii artisti Paula Seling, Alexandra Fits, Trupa Coco și Rodica Stan. Un moment special, care va crea o punte cu tradițiile și valorile culturale naționale va fi oferit de catre fondatoarea brandului „Flori de Ie”, Cristina Chiriac, care va încânta publicul cu o prezentare de modă autentică.

În urma primei ediții a balului „Inimi albastre“, organizatorii au reușit mobilizarea a peste 10.000 de euro, fonduri care au fost folosite exclusiv pentru susținerea programelor terapeutice de recuperare ale beneficiarialor Razei de Speranta. Astfel, într-o seară a prieteniei și generozității de pe 23 octombrie 2015 peste 200 de braşoveni au contribuit la continuarea programelor terapeutice de recuperare a copiilor şi tinerilor.

Cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil are ca scop sensibilizarea comunității locale cu privire la problematica AUTISMULUI și importanța recuperării și integrării copiilor diagnosticați cu acest tip de tulburări de dezvoltare în viața socială și în învățământul de masă. Totodată ne-am propus strângerea de fonduri pentru continuarea programelor și a terapiilor de recuperare ale beneficiarilor asociației noastre.

“Fără sprijinul comunităţii nu putem reuşi să oferim copiilor noştri ceea ce ei au nevoie. Programele terapeutice pentru recuperarea şi integrarea lor sînt foarte costisitoare. Ca organizaţie, noi încercăm să venim în sprijinul părinţilor acestor copii, să le oferim un spaţiu adecvat sesiunilor de terapie, dar şi programe psiho-educaţionale de cea mai bună calitate, alături de specialiştii asociaţiei. Acum suntem copleşiţi de numărul atît de mare de braşoveni care au venit alături de noi la acest bal caritabil, dar şi de dărnicia lor. Gestul lor înseamnă enorm şi este esenţial pentru noi, părinţi ai copiilor cu tulburări din spectrul autist.

Vă invităm să intraţi în lumea copiilor cu autism unde există doar sinceritate, voinţă şi putere! Pentru că v-am simtit alături din prima clipă și pentru ca nu ați ezitat niciun moment să fiți prietenii copiilor noștri speciali, am fi bucuroși să vă avem alături și de această dată. Ar fi o șansă pentru noi să vă răsplătim pentru BINELE pe care l-ați dăruit beneficiarilor noștri în acest acest răstimp. Vă mulțumim și vă invităm să ne fiti alături în călătoria binelui!” a declarat Diana Niţă, preşedinte al Asociaţiei „Rază de Speranţă”.

Be the first to comment on "Campioni mondiali si olimpici, artiști de marca, vedete si designeri de top dăruiesc speranță copiilor cu autism din Brașov"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc