Andreea Dogaru are o minune de băiețel

Andreea Dogaru este o femeie şi o mamă împlinită. A născut pe 5 ianuarie, iar fiul ei, Frederique Bogdan este un înger de copil. De când a devenit mamă, toată lumea se învârte în jurul fiului ei.

Designerul Andreea Dogaru a născut la începutul anului, iar acum se bucură din plin de ”rolul de ”Mamă. ”Bebele este bine, creşte cu o viteză ameţitoare. Ne-am dori să nu dormim deloc numai să ne putem bucura cât mai mult de momentele acestea. A crescut 4 cm într-o lună. Este înalt ca tatăl său. Este bucuria familiei. Mama este îndrăgostită de el. Cred că este singurul care a reuşit să o facă să muncească mai puţin, dacă până acum aveam discuţii cu ea şi eu şi fratele meu că stă prea mult la firmă, că trebuie să muncească mai puţin, acum abia aşteaptă să termine munca, să ajungă acasă la copil”, a declarat Andreea Dogaru.

Deşi a trecut mai bine de o lună de la naştere, designerul a reuşit să slăbească foarte mult. ”Eu sunt bine, operaţia arată extraordinar, nici nu îmi vine să cred, abia se mai vede. Bogdan glumeşte şi spune că pot spune că am născut natural. Până acum, am slăbit 16 kg. Mai am doar 2 kg de slăbit şi revin la greutatea mea.”, spune ea.

Despre bucuria de a fi mamă pentru prima dată, Andreea afirmă: ”Este un sentiment extraordinar, pe care nu ai cum să îl înţelegi până nu devii mamă. Înainte să nasc, i-am pregătit camera lui, de la mobilă până la accesorii de pereţi, îmi doream să îl învăţ să doarmă singur să nu fie dependent de mine, ţinând cont şi de job-ul meu, mă gândeam că o să îi fie mai uşor când voi fi plecată. Acum însă, copilul doarme cu noi în pat. Am încercat primele nopţi să îl punem în pătuţ însă când îl vedeam atât de mic ne părea rău de el. Acum dorm între băieţii mei. Eu ţin copilul în braţe, tatăl mă ţine pe mine”.

Be the first to comment on "Andreea Dogaru are o minune de băiețel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc