VIDEO: Cum să ai pătrățele pe abdomen după 40 de ani? Kinga Sebestyen a prezentat nouă cazuri impresionante!

Cum să ai pătrățele pe abdomen după 40 de ani? Kinga Sebestyen a prezentat nouă cazuri impresionante!

Kinga Sebestyen, cea care a lansat fenomenul Kangoo Jumps în România, a prezentat în weekend cazurile a nouă femei, cu vârsta între 40 și 60 de ani, care și-au schimbat radical stilul de viață și, făcând sport regulat, au reușit să slăbească zeci de kilograme și să ajungă la o siluetă perfectă, chiar și cu pătrățele pe abdomen.

Sunt nouă femei care au îndrăgit atât de mult sportul pe celebrele ghete cu arcuri încât au devenit instructori acreditați de Kangoo Jumps și fac mișcare de 3-4 ori săptămânal, reușind să aibă o siluetă perfectă, ca la 20 de ani.

Unele dintre acestea au scăpat chiar de probleme de sănătate grave.

“În urmă cu 15 ani mi s-a depistat o hernie de disc. Kangoo Jumps m-a ajutat foarte mult. După ce am practicat 3-4 ședințe pe săptămână nu mai am nicio durere și am scăpat de operație”, a declarat Lucica Bordei (43 ani).

“Orice vârstă ai avea, este important să știi că sportul este soluția pentru a fi sănătos și a arăta bine. Mânăncă echilibrat, cât mai natural cu putință și fă mișcare zilnic. În special după 35 de ani este nevoie să avem mușchii puternici pentru că aceștia susțin oasele și coloana vertebrală. Devii sănătos și capeți mai multă încredere în tine odată ce observi cât de frumos se modelează corpul. Intensifici metabolismul, care, altfel, ar deveni din ce în ce mai lent, și îți poți permite să nu mai ții diete drastice ca să arăți bine. Pur și simplu, mănânci normal, echilibrat, te bucuri de viață și ajungi la un echilibru pentru că faci sport. Ține cont că, într-o sesiune de Kangoo Jumps arzi chiar și 1000 de calorii. Aceste femei au descoperit acest sport după vârsta de 35-40 de ani. Schimbarea în bine poate veni la orice vârstă. Poți merge la clase de Kangoo Jumps alături de o prietenă, ori poți întâlni acolo oameni frumoși cu care să te împrietenești. Contează să fii conștient de cât de importantă este mișcarea”, declară Kinga Sebestyen.

La evenimentul derulat sâmbătă în Mega Mall, Kinga Sebestyen le-a prezentat pe cele nouă femei cărora le-a schimbat viața și modul de a percepe mișcarea și alimentația sănătoasă: Vera Cazacu, Alexandra Magiescu, Mihaela Ionescu, Maia Gheongheos, Lucica Bordei, Monica David, Cezarina Giurcă, Ramona Grunesz și Cora Cotfas.

Alături de zeci de participanți la eveniment, Kinga și cele nouă instructoare au dat startul unei sesiuni energizante de Kangoo Jumps, în costume sport Diamond by Adesgo.

Kinga Sebestyen a schimbat în bine viața a zeci de mii de oameni prin intermediul Kangoo Jumps, sportul pe care l-a lansat în urmă cu zece ani în România și, apoi, prin programul său de slăbit, Fat Burning. Printre aceștia, doamne care au îndrăgit atât de mult acest sport încât au devenit ulterior instructori acreditați de Kinga.

Ele au acum vârsta între 40 și 59 de ani și se pot lăuda cu un trup de adolescente, extrem de tonifiat, cu pătrățele pe abdomen și fără pic de grăsime și celulită. Un rezultat extraordinar, ținând cont că au început să practice acest sport când deja aveau copiii la vârsta adolescenței, iar acum pot rivaliza la capitolul tonifiere fizică cu tinere la vârsta majoratului.

Interesant este și faptul că multe dintre aceste doamne aveau diverse probleme de sănătate, precum hernia de disc sau spondiloză lombară, iar sportul pe ghetele Kangoo Jumps le-a ajutat în procesul de recuperare.

Dovadă și mărturisirile acestora.

Biro Edit (59 ani): „Practic acest sport minunat de 8 ani prin intermediul lui Kinga. Am doi băieți, de 37 și 35 de ani, deci nu sunt foarte tânără, dar sunt mândră de vârsta mea și de sportul meu preferat, Kangoo Jumps, pe care vreau să îl practic până la 100 de ani și să motivez generațiile care urmează exact cum Kinga a reușit să mă motiveze pe mine”.

Monica David (42 ani): „Acum 5 ani, din cauza spondilozei lombare, mi-a fost interzis să practic antrenamente cardio, sărituri în special. Atunci am descoperit Kangoo Jumps și beneficiile lui. Îl pratic 10 ore pe săptămână și mă simt extraordinar!”.

Ramona Grunesz (43 ani): „Fac Kangoo de aproape 10 ani. Viața mea s-a schimbat radical, sunt sănătoasă tun, am slăbit și m-am tonifiat și nu mai port ochelari de când fac Kangoo Jumps. Am un băiat de 22 de ani și o fetiță de 13 ani”.

Lucica Bordei (43 ani): „În urmă cu 15 ani mi s-a depistat o hernie de disc. Kangoo Jumps m-a ajutat foarte mult. După ce am practicat 3-4 ședințe pe săptămână nu mai am nicio durere și am scăpat de operație”.

Mihaela Gheongheos (50 ani): „Practic Kangoo Jumps de la 40 de ani. Întâi a fost o terapie antistres, apoi a devenit un mod de viață. Mă simt plină de energie și de bucurie și orice problemă aș avea, fizică sau sufletească, o depășesc încă din primele minute de Kangoo Jumps”.

Dorina Rețegan (48 ani): „Am o fiică de 27 de ani care practică și ea Kangoo Jumps. Are, la rândul ei, un băiețel de 1 an și jumătate. Recomand, așa cum procedez și eu, Kangoo Jumps de trei ori pe săptămână”.

Simona Petrovici (46 ani): „Această formă de mișcare, pe lângă faptul că mi-a transformat extraordinar corpul în 6 luni, m-a tratat de toate problemele coloanei. La 42 de ani am devenit instructor acreditat de Kinga. Am doi copii, o fată de 21 de ani și un băiat de 20”.

„Pentru mine și mulți din cei care îl practică, sportul Kangoo Jumps este un stil de viață, este prietenul și psihologul de care nu aș putea trăi. Mă menține în formă, tânără, sănătoasă, pozitivă. Sunt fericită că am reușit să schimb în bine viața atâtor oameni, să scape de problemele de sănătate, de greutate și să se bucure cu adevărat de viață”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning, ce se desfășoară în multe săli de sport din țară (www.kangooclub.ro).

Be the first to comment on "VIDEO: Cum să ai pătrățele pe abdomen după 40 de ani? Kinga Sebestyen a prezentat nouă cazuri impresionante!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc