Vedetele și-au condus copiii în prima zi de școală!

Vedetele autohtone și-au condus copiii în prima zi de școală cu mai mari emoții decât moștenitorii lor. Au retrăit momentele din copilărie și s-au bucurat pentru cei mici.

Florentin Pandele, Gabriela Firea si fiul lor cel mare David Petru
Florentin Pandele, Gabriela Firea si fiul lor cel mare David Petru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea (47 ani) și soțul ei, Florentin Pandele (58 ani), primarul orașului Voluntari, și-au condus băiețelul cel mare în prima zi de școală. Băiețelul a crescut și s-a făcut extrem de frumușel. David Petru are 7 ani și a intrat în clasa 1, iar băiețelul lor mai mic, Zian Mihail, în vârstă de 4 ani merge la grădiniță la grupa mijlocie; amândoi sunt fericiți că sunt însoțiți de părinți. ”Sănătate, energie, succes în noul an școlar tuturor elevilor și dascălilor! Vești bune pentru părinți și bunici!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea si fiul cel mic, Zian Mihail

Fosta soție a lui Mădălin Voicu (67 ani), Pictorița Carmen Olteanu (39 ani), împreună cu mama sa, și-a dus copiii la școală. Carmen Olteanu și Mădălin Voicu au divorțat în urmă cu doi ani și au împreună doi copii, Ștefan (10 ani) și Ion (7 ani).

Carmen Olteanu si fiul cel mic, Ion

”Clasa l , prima zi de școală”, a scris Carmen Olteanu în dreptul imaginii cu băiețelul mai mic.  

Violeta si Marcel Pavel cu fiica lor, Iuvenalia

Marcel Pavel (59 ani) și soția lui, Violeta (48 ani) au avut azi o zi plină de emoții. Fiica lor, Iuvenalia Ioana Pavel (6 ani și 2 luni) a început prima zi de școală la clasa 0. Părinții i-au pregătit din timp rechizitele, iar micuța abia aștepta să înceapă școala. Interpretul și soți lui au optat pentru o școală privată din zona în care locuiesc, respectiv din Băneasa.

Iuvenalia Ioana Pavel, prima zi de scoala

Majda Aboulumosha, care va împlini 32 ani pe 14 octombrie, este mmândră de fetița ei, alături de care a fost ieri în prima zi de școală. Micuţa Jaqueline, în vârstă de 6 ani s-a făcut o minune de fetiță. ”A început școală !

Majda si micuta Jaqueline

Am trecut la o altă etapă. Ea foarte încrezătoare, eu plină de emoții. Bafta copilași ! Să aveți un drum la școală plin de energie frumoasă și înțelegere”, scrie Majda pe Facebook.  

Adina Halas si fiul ei, Serghei

Adina Halas (39 ani) și soțul ei, Lucian au un băiețel superb, de care sunt foarte mândri. Fosta sistentă tv a lui Mircea Badea, și fiul ei, Serghei (8 ani) s-au fotografiat în curtea școlii, în prima zi din acest semestru. Adina”Să aveți un an şcolar frumos, uşor şi productiv! Succes, copii şi părinți!”, a scris Adina pe rețeaua socială.

Stefan Cigu, Matilda Pascal-Cojocarita si nepotelul Adam

Adam (6 ani și 7 luni), nepoțelul cel mare al interpretei de muzică populară, Matilda Pascal-Cojocărița (60 ani) a început și el ieri, prima zi de școală. Puștiul, care a moștenit talentul muzical de la bunica și tatăl său, Alin Pascal (38 ani). Interpreta mai are un nepoțeul de la fiul ei Alin, Tudor de 4 ani și 6 luni, iar de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei, Ștefan Cigu o are pe Miriam Teodora de 4 ani și trei luni.

Adam Pascal

Copil Brancu (46 ani) și Oana Turcu (45 ani) retrăiesc momentele din copilărie cu băiețelul lor. Ei au mers împreună să-și conducă fiul la școală. Tudor, unicul copil al celor doi a împlinit 8 ani pe 1 august și a fost extrem de fericit să revină pe băncile școlii.

Oana Turcu, Cristian Brancus i fiul lor, Tudor

”Prima zi de școală!! Am intrat în clasa a II-a!”, a scris moderatorul emisiunii ”Agenția VIP” de la Antena Stars.

Enceanu si nepotica Sofia

Constantin Enceanu (55 ani) a fost prezent atunci când a sunat clopoțelul ieri, la școala în care va învăța nepoțica lui Sofia (6 ani),  care a început anul școlar la clasa 0. Interpretul de muzică popularș mai are un nepoțeul, tot de la fiica lui, Cătălina, pe nume Alexandru de 3 ani și 3 luni.

Diana Bisinicu, Catalin Andries si fetita lor, Riana

Riana (6 ani), fetița Diana Bișinicu (34 ani) și a soțului ei, Cătălin Andrieș, a început școala la clasa 0. Micuţa e deşteaptă foc. Ştia să numere în mai multe limbi străine, în special în limba română și engleză, încă de la doi ani, și știa și literele din alfabet. ” Cu prințesa în prima zi de școală! Adina Buzatu ne-a făcut și nouă uniforma care să se asorteze cu superba uniformă a Rianei creată de Luiza Willems! Diana Bișinicu Band voi lipseați, să vă asortați cu noi…”, a scris Diana pe Facebook, în dreptul imaginii cu familia ei de la școală.

Ianna Novac cu cei doi copii

Ianna Novac (36 ani), împreună cu soțul ei, Octavian Dobrotă s-au simțit ieri, din nou, școlari alături de fetița lor, Erika (6 ani), care a început clasa 0. Cei doi mai au împreună un băiețel, pe nume Alexandru, care a venit pe lume pe 7 august. Solista a slăbit deja, câteva kg bune și arată foarte bine.

Nicolawe Voiculet si fetita lui, Maria

Nicolae Voiculeț (50 ani) și fosta lui soție, Oana și-au condus fetița la școală. Maria, fetița lor are 9 ani și jumătate și este în clasa a lll-a. ”Prima zi de școală! Eu îmi amintesc că de mic am fost silit să-mi întrerup educaţia ca să merg la şcoală”, a scris naistul.

Simona Patruleasa si fiica ei, Ingrid

Simona Pătruleasa (44 ani) are o minune de fetiță, pe Ingrid, de 8 ani, care de ieri a revenit pe băncile școlii. Vedeta Kanal D și soțul ei, Sabin sunt mândri de ea. ”Prima zi de școală!
Multă bafta, copii!”, a scris Pătruleasa pe Facebook.

Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu (34 ani) a fost ieri la școală cu fiica ei, Antonia Sabina de 8 ani și 6 luni, care a început școala. Cele două sunt foarte fericite că începe noul an școlar. Giulia și Vlad Huidu mai au un băiețel, pe nume Eduard Mikael de 4 ani.

Jolt Kerestely si nepotica lui

Jolt Kerestely (85 ani) a fost alături de nepoțica lui în prima zi de școală. Micuța este dăruită de fiul său, compozitorul Andrei Kerestely (48 ani), care a scris la fel de multe piese frumoase, ca tatăl lui.

Andrei Kerestely, sotia lui, Madalina si cele doua fete ale lor

Fetița cea mare, Emelyn Alexandra (6 ani) a început ieri școala, iar cea mică, Rebecca Maria (4 ani și 6 luni) va merge la grădiniță.

Mihaela De la Class (42 ani) are doi copii superbi, Leon (14 ani) și Leia (11 ani). cântăreața și-a condus copiii la școală în prima zi de clopoțel. ”Succes tuturor”, a scris ea pe Facebook.

Mihaela Cernea a fost la scoala la cei doi copii ai ei si ai pictorului Costin Craioveanu
Mihaela Cernea si cei doi copii

Andra (33 ani) și Cătălin Măruță și-au însoțit fiul la școală, pe David (8 ani și 6 luni) în prima zi de școală. ”Clasa a doua, dar emotii grupa mare! Cel puțin la mami! Băiatul meu e din ce in ce mai mare și eu sunt absolut încântată să îl văd crescând!”, a scris NAdra. Ei o mai au pe Eva, care are 4 ani.

Andra, Maruta si fiul lor, David

Be the first to comment on "Vedetele și-au condus copiii în prima zi de școală!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc