Vedetele s-au distrat alaturi de copiii lor in parcul Miramagica din Herastrau. Anul acesta Vacanta Mare este Vacanta Miramagica!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vedetele s-au distrat alaturi de copiii lor in parcul Miramagica din Herastrau. Miercuri dimineata, nume cunoscute din showbiz au luat parte la o petrecere de neuitat in cunoscutul parc de distractii din Bucuresti unde se afla cea mai renumita roata din Bucuresti si cele mai diverse atractii de divertisment.

Corina, Simona Patruleasa, Anca Lungu, Serban Copot, Anca Serea, Ellie White, Adelina Pestritu, Roxana Ciuhulescu, Ela Craciun, Diana Bart, Crina Abrudan, Irina Mohora, designerul Andreea Buga, Tily Niculae s-au bucurat de o atmosfera de poveste si s-au aventurat in atractiile din parcul Miramagica.

Invitatii s-au urcat in cunoscuta roata de unde, de la inaltimea de 25 de metri, au putut admira parcul si imprejurimile lui, si-au facut selfie-uri cu privelistea spectaculoasa, postand apoi pe retelele de socializare fotografiile cu hashtagul #miramagica.

Corina a sustinut un recital incendiar, cantand live in fata rotii Miramagica si dansand alaturi de mascotele parcului.

Simona Patruleasa si fetita ei, Ingrid, s-au plimbat cu trenuletul de poveste Funny Express. La fel a procedat si Anca Lungu alaturi de fetita ei, Natalia.

Serban Copot si fiul lui, Tedi, au jucat la Derby, aruncand cu bilele la tinta astfel incat calul de curse ales sa castige competitia. In astfel de joc s-a aventurat si Roxana Ciuhulescu alaturi de copii.

Serban Copot, Tily Niculae si Adelina Pestritu s-au urcat apoi in Bumper Cars, masinutele tamponabile de la Miramagica, pentru o cursa amuzanta si plina de actiune.

Ellie White s-au urcat, alaturi de fiul ei, Mihai, in Bumper Boats, barcutele colorate ce plutesc pe piscina de langa roata Miramagica. La fel a procedat si Adelina Pestritu, vedeta venind la Miramagica alaturi de fina ei, fata pe care a botezat-o in urma cu cativa ani.

Roxana Ciuhulescu, Irina Mohora, Crina Abrudan si Diana Bart s-au urcat in Spark, turnul cu platforma care te ridica si te coboara sfidand parca gravitatia.

In parcul Miramagica, copiii, dar si cei mari, se pot distra in fiecare zi, bucurandu-se de atractiile speciale: roata Miramagica, turnul Spark, Derby, masinutele tamponabile Bumper Cars, caruselul Tornado, zona de sarituri pe saltele Jump Jump, trenuletul de poveste Train Express, precum si barcutele tamponabile Bumper Boats.

Anul acesta, Vacanta Mare este Vacanta Miramagica, parcul din Herastrau (Soseaua Nordului 7-9), fiind varianta ideala pentru cei mici de a petrece timpul liber.

Jocurile moderne, concepute pentru intreaga familie, de la mic la mare, au fost special dezvoltate pentru Miramagica Park, la standarde europene, de designeri reputati in domeniu, din Italia, Marea Britanie si Spania.

Parcul este deschis zilnic si functioneaza pe tot parcursul anului.

Evenimentul a fost organizat de ADPM PR, prima agentie de Celebrity PR din Romania.

Be the first to comment on "Vedetele s-au distrat alaturi de copiii lor in parcul Miramagica din Herastrau. Anul acesta Vacanta Mare este Vacanta Miramagica!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc