Vanotek, pe locul 1 două zile la rând în topul MediaForest

Piesa “Back to Me”, semnată de Vanotek în colaborare cu Eneli, s-a aflat două zile la rând pe locul 1 în topul realizat de MediaForest. Așa se face că pe 19 și 20 iunie, Vanotek a fost no. 1 la capitolul difuzări în România.

Piesa ”Back to Me” este compusă de cei doi artiști, Vanotek și Eneli, și produsă de Vanotek. Videoclipul pentru această piesă a fost filmat și regizat de San, cu care Vanotek a mai colaborat și pentru “No Sleep” (în colaborare cu Minelli). “Back to Me” se bucură de succes și în afara României: melodia s-a aflat în top Shazam din Rusia pe locul 5 și a intrat și pe radiourile de acolo. Totodată, ”Back to Me” este a doua piesă a DJ-ului licențiată la casa de discuri din SUA Ultra Music, după “Tell Me Who”.

Lansată la finalul lunii februarie a acestui an, piesa ”Back to Me” are deja peste 5,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

 Vanotek feat. Eneli – Back to Me

Piesa “Back to Me” este inclusă pe primul album al lui Vanotek, lansat la finalul lui 2017, care conține cele mai cunoscute piese ale DJ-ului, precum ”Tell Me Who” feat. Eneli, „În dormitor” și ”My Mind” feat. Minelli, ”Take the Highway”, ”I’m Coming Home” feat. Georgian și The Code, ”My Heart is Gone” feat. Yanka.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenție de evenimente și Global Talent, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

 

Be the first to comment on "Vanotek, pe locul 1 două zile la rând în topul MediaForest"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc