Un tânăr fotbalist din Craiova, Robert Bogdan, s-a lansat în modă, în plină pandemie de coronavirus!

Un fotbalist sexy din Craiova, învârstă de 21 de ani, s-a lansat în modă în plină pandemie. Tânărula realizat prima colecție de modă pentru femei, dar și prima sedință foto, în care apare și el pentru a-și promova primele sale creații. Designerul Andreea Dogaru l-a inspirat și l-a motivat pentru a o lua pe acest drum.

”Mereu mi-au plăcut hainele ca să fiu sincer, am o colecție întreaga de outfituri, care sunt extrem de bine alese și la un moment dat, fiind dezamăgit de modul în care aleg să se îmbrace anumite domnișoare, m-am gândit că aș putea încerca o carieră în modă, aici am fost destul de influențat și de Andreea Dogaru”, a mărturisit el. La început, Robert a schimbat macazul și s-a apucat de modă din pasiune, însă acum, el speră să aibă o carieră frumoasă în domeniu. ”La început a fost ca o pasiune, însă cu cât aprofundez mai mult, îmi doresc să fac perfecțiune din asta, iar pe viitor am programat un shop online și un show-room pentru început”, a mai punctat acesta. Robert Bogdan a debutat ca sportiv la Craiova, orașul în care locuiește. ”Am jucat pentru Craiova, am debutat la seniori într-un amical cu Salzburg, întors au început să apară accidentările, am fost în Olanda câteva luni la Zwolle, câteva luni la Haga, iar apoi am fost împrumutat de cei de la Craiova la Juventus București unde am și debutat în liga 1. Am jucat pentru toate Naționalele de juniori ale României contra multor țări”, mai spune el.

Robert Bogdan a dat balonul pentru moda

Be the first to comment on "Un tânăr fotbalist din Craiova, Robert Bogdan, s-a lansat în modă, în plină pandemie de coronavirus!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc