Trupa Mici, trimisã de cãtre public direct în finala iUmor

Trupa Mici a fost trimisã de cãtre fanii iUmor direct în finala celui de-al şaselea sezon, alãturi de Serghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintã, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo.

Moment complet neașteptat sâmbãtã seara la iUmor, când o trupã proaspãt înfiinţatã şi cu un nume cu suficient umor – trupa Mici a primit o ofertã de nerefuzat din partea celui mai dur jurat de la iUmor.

Mihai şi Cici sunt cei doi tineri care, uniţi de un hobby comun, muzica, au decis sã îşi încerce norocul la iUmor. Nu micã le-a fost mirarea când l-au auzit pe juratul care de-a lungul celor şase sezoane şi-a adjudecat rolul de cea mai durã prezenţã de la iUmor spunându-le: „Mi-am fãcut casã de discuri şi vreau sã fiţi primii mei artişti!”, care a mai completat: „Sunteţi primii artişti semnaţi la casa mea de discuri, fie cã vreţi, fie cã nu vreţi. Eu am nişte oferte pe care alte case de discuri nu au curajul sa le facã!”, le-a mai spus el concurenţilor. Plãcut surprins de evoluţia lor, Mihai Bendeac le-a mãrturisit: „E foarte rar când cineva se naşte cu ceea ce voi aveţi!”, completând apoi în culise: „Când au apãrut pe scenã, s-a schimbat ceva în oamenii din jur, iar asta se întâmplã foarte rar, foarte rar!”. Bãieţii au fost şi pe placul celor de acasã, voturile lor trimiţându-i direct în marea finalã difuzatã pe 1 iunie, de la 20.00, la Antena 1.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unorconcurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Juratii iumor. Cheloo, Delia si Bendeac

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor. 

Be the first to comment on "Trupa Mici, trimisã de cãtre public direct în finala iUmor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores