SOFIA VICOVEANCA ȘI STELA ENACHE, CELEBRATE DE FUEGO LA TVR 2!

E de bun augur să ne uităm în trecut, să-i redescoperim strălucirea și cumva, fără a epata, să aplaudăm și să privim încrezători către viitor. La „Drag de România mea!”, cu bucurie, Paul Surugiu-Fuego și echipa lui readuc în față simboluri care ard în continuare și care demonstrează că ceea ce le-a definit parcursul este talentul, determinarea și desigur, puterea de a inspira, mai departe, generații și generații. E înălțător să vezi cum vedete în adevăratul sens al cuvântului arată că nu au limite, că se pot reinventa și că mereu găsesc resurse pentru a duce celor din jurul lor fericiri,împlinindu-și astfel menirea artistică.

De o astfel de gală inspirație veți avea parte duminica aceasta, 30 mai, de la ora 15.00, la TVR 2. Le vom celebra, prin muzica și activitatea lor, printr-o reverență, pe minunatele artiste, simboluri ale scenei românești – STELA ENACHE și SOFIA VICOVEANCA. 

Prima împlinește 50 de ani de carieră prolifică, în România și în afara ei, iar cea a doua, stânca Bucovinei, 62 de ani de când slujește, cu autenticitate, cântecul popular românesc. Va fi o gală cu multă muzică, cu emoții, cu rememori aparte, cu imagini de aur din arhiva televiziunii, cu multe noutăți, un adevărat spectacol de televiziune, care va avea și ritm, dar și senzualitate, autenticitate, lacrimi și legende.

Stela Enache, care arată formidabil la cei 71 de ani ai săi, ne va purta în lumea celor mai celebre melodii ale sale. Aceasta va schimba trei ținute spectaculoase, va povesti despre începuturile ei, despre iubirea de nezdruncinat alături de Florin Bogardo, despre cum a trecut peste dispariția acestuia, dar și despre ce înseamnă acești 50 de ani de activitate pentru ea. Va avea parte de surprize, pregătind de asemenea, alături de baletul condus de Florin Mariș, mai multe momente speciale și un duet cu Paul Surugiu.

Fuego

Îi vom cunoaște și pe copiii celebrului cuplu Bogardo, care au mesaje speciale pentru mama lor, dar și pe celebra familie Gauzin, prietenii cei mai buni ai Stelei Enache. De asemenea, vom asculta și poate cel mai iubit cântec românesc, compus de Florin Bogardo – TU EȘTI PRIMĂVARA MEA – adus de invitatul special Radu Palaniță, câștigătorul concursului Românii au talent 2020, un mecanic cu o voce aparte, cu un glas puternic și sensibilitate.

Formidabila Sofia Vicoveanca, care este un model al eleganței și al demnității, ne va uimi cu vivacitatea și înțelepciunea sa. Ne poartă în lumea pieselor sale celebre, ne va prezenta două costume vechi, de peste 100 de ani, ne va spune ce înseamnă cântecul în viața sa și alături de Paul Surugiu, va lăcrima, într-un moment emoționant în care va recita chiar versuri scrise de ea. Mai mult, artista ne aduce și câteva din cele mai recente cântece ale sale, realizate chiar în pandemie și incluse pe albumul care tocmai s-a lansat. Îi vor fi alături și membri Ansamblului Popular Doinița din București.

Cu un moment de senzație, special pentru doamna Vicoveanca, va reveni la noi Mihai Teacă, vocea specială care uimește de fiecare dată, câștigătorul concursului TVR Vedeta Populară și poate unul dintre cei mai buni tineri ai noii generații de folclor, care ne va purta și-n lumea cântecului popular, dar și în cea a operei. Așadar, aveți toate motivele să ne fiți aproape! Nu ratați! 

Sofia Vicoveanca si Fuego

Be the first to comment on "SOFIA VICOVEANCA ȘI STELA ENACHE, CELEBRATE DE FUEGO LA TVR 2!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc