Rugaciune catre ingerii abundentei si ai prosperității

biserica
Inainte de a incepe rugaciunea ia o foaie de hartie si un pix si scrie dorintele tale imediate.
Rugaciune catre Arhanghelul Raziel, cel care ajuta cu manifestare in plan fizic a abundentei si prosperitatii.
“Arhanghele Raziel, tu care detii intelepciunea si darurile universului, asadar tu stii exact cum sa ma ajuti si ce trebuie sa fac eu ca dorintele sa-mi fie indeplinite, si pentru a primi abundenta si prosperitatea in viata mea, te rog ajuta-ma. Invata-ma tot ce trebuie sa stiu despre manifestare. Ajuta-ma sa primesc darurile magiei tale divine ca sa pot experimenta miracole in viata mea de zi cu zi. Iti multumesc Raziel”
Rugaciune catre Arhanghelul Gadiel, cel care ajuta elimina negativitatea si arata o directie sigura in viata .“Gadiel, Gadiel, Gadiel, te rog ajuta-ma in viata mea chiar in acest moment. Elibereaza toate blocajele pe care le am, la nivel constient sau subconstient, blocaje care au legatura cu abundenta siprosperitatea. Ajuta-ma sa stiu ca merit tot ce este mai bun. Da-mi claritatea de care am nevoie si directia pe care trebuie s-o urmez, si care sa ma duca spre prosperitate si abundenta. Iti multumesc Gadiel.
”Rugaciune catre Arhanghelul Barakiel, cel care aduce șansele de reușite.
“Barakiel, deschide-mi inima pentru a primi binecuvântările și șansele de reușite care mă așteaptă. Știu ca ele sunt aici si acum și tu mă ajuti sa le pot accesa. Invit aceste daruri ale abundentei sa se manifeste in viata mea fizica.Ajuta-ma sa raman pozitiv si sa fiu un magnet al banilor si a tot ce reprezinta prosperitate si abundenta. Iti multumesc Barakiel.
”Rugaciune catre Arhanghelul Gamaliel, cel care aduce daruri si miracole.
“Gamaliel, tu esti prezenta gratioasa care aduce daruri, si te invoc acum. Iti cer ajutorul pentru a-mi indeplini visele… Stiu ca tu ai puterea de a manifesta miracole, si eu cred in miracole. Sunt deschis sa primesc si permit sa intre in viata mea tot felul de daruri neasteptate, si de oportunitati. Iti multumesc Gamaliel.
”Rugaciune catre Arhanghelul Pathiel, cel care deschide portile manifestarii.
“Pathiel, te rog sa ma ajuti sa manifest ceea ce am scris eu in aceasta lista… Te rog ajuta-ma sa deschid portile manifestarii si totul sa vina usor si liber in viata mea. Am incredere in tine si in faptul ca rugaciunile mele deja au fost ascultate. Iti multumesc Pathiel.”

Be the first to comment on "Rugaciune catre ingerii abundentei si ai prosperității"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc