Rozariul Sfântului Arhanghel Mihail Pentru protecția noastră și a lumii întregi

Rozariul Sfântului Arhanghel Mihail

Pe care Sf. Arhanghel l-a dat Caterinei, pe Mont Saint Michel la data de 18 august 2004.

Pe Cruce: Crezul, urmat de Tatăl nostru şi 3 Bucură-te Marie.

Pe boabele mari: Sfinte Arhanghel Mihail, conducătorul oştirilor cereşti, Tu care eşti ales să învingi forțele răului, Tu, în faţa căruia orice duşman se dă îndărăt, vino în ajutorul nostru, ocroteşte-ne, ţine departe de noi tot ce ne-ar putea împiedica în calea credinţei şi a sfinţeniei noastre. Străpunge cu sabia ta pe cel care vrea să ne îndepărteze de Maica noastră, Preasfânta Fecioară Maria şi du-ne întotdeauna mai aproape de Tatăl Ceresc, unde odată vom trăi ca moştenitori ai Raiului. Amin

Pe boabele mici (de 10 ori): Sfinte Arhanghel Mihail, conducătorul oştirilor cereşti, ocroteşte-ne, apără-ne, vino în ajutorul nostru!

Rugăciune de încheiere: Sfinte Arhanghel Mihail, prin milostivirea lui Dumnezeu, vrem să strigăm împreună cu tine: Cine este ca Dumnezeu! Ajută-ne să alegem întotdeauna binele şi să îndepărtăm întotdeauna de la noi tot ce este rău, tot ce ar putea răni Inima lui Dumnezeu. Ajută-ne să fim demni de botezul nostru, iar atunci când va veni vremea, fiind lângă Tatăl, să ne putem ruga pentru sufletele care s-au îndepărtat de Împărăţia lui Dumnezeu. Sfinte Arhanghel Mihail, ne încredem în tine şi credem în puterea ta nemărginită pe care ţi-a dat-o Tatăl pentru mântuirea sufletelor şi învingerea forţele răului. Amin.

Îţi mulţumesc, Sfinte Mihail !

“Acest rozar va fi pentru voi o armă de temut, pentru că puteţi fi siguri că atunci când vă rugaţi aşa, voi fi lângă voi şi lângă cei pentru care vă rugaţi.”

Rugăciune de la Sfântul Arhanghel Mihail

Această rugăciune are o mare putere de exorcizare și a fost primită de la Sfântul Arhanghel Mihail pentru întreaga lume.

Sfântă Treime un singur Dumnezeu, cu umilință Te rugăm dă-ne acel mare har, ca prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, a Sfântului Arhanghel Mihail, a tuturor îngerilor și sfinților să putem învinge puterile îmtunericului în România, în Polonia și în întreaga lume, pentru meritele Domnului nostru Isus Cristos obtinuțe prin Pătimirea pe Calea Crucii, pentru vărsarea Preafântului Său Sânge pentru noi, pentru Sfintele Sale Răni, pentru Patima Sa de pe Cruce, pentru toate suferințele îndurate de Mântuitorul nostru Isus Cristos în timpul Pătimirii Sale și a vieții Sale de pe Pământ.

Doamne Isuse Cristoase Te rugăm, trimite-i pe Sfinții Tăi Îngerii, să alunge în iad, la osândă veșnică, forțele întunericului, pentru ca să vină Împărăția lui Dumnezeu, iar harul Lui să umple toate inimile și pacea Ta să se reverse în România, Polonia și în toate țările din lume.

Preasfântă Marie, Mama și Regina noastră, din toată inima te implorăm trimite Sfinții Tăi Îngeri să alunge în iad și la osânda veșnică,toate duhurile rele care trebuie să se piardă.

Sfinte Arhanghele Mihail conducătorul oștirilor cerești, Domnul te-a trimis să înfăptuiești  această mare lucrare, pentru ca harul Domnului să rămână pururea cu noi.

Condu oștirile tale cerești pentru ca puterile întunericului să ajungă definitiv în locul de osândă.  Unește-ți toate puterile ca să-l învingi pe Lucifer și pe îngerii lui căzuți care s-au răzvrătit împotriva Voinței lui Dumnzeu, iar acum se străduiesc să ducă sufletele la pieire. Fii victorios pentru că ai putere și autoritate și cere de la Dumnezeu pentru noi harul Păcii și Iubirii Sale, ca întotdeauna să-l urmăm pe Domnul nostru spre Împărăția lui Dumnezeu.

“Fiecare rugăciune trimite în iad 50.000 de demoni. Este un har uriaș, așadar rugați-vă cât mai des! Acesta este un mare dar de la Dumnezeu dat cu ocazia sărbătorii mele. Prin această rugăciune puteți obține foarte multe eliberări pentru țara voastră. Puterile întunericului tremură în fața acestei rugăciuni pentru că vor trebui să dispară pentru totdeauna.”

 

sursa: profetieavertisment.ro

Be the first to comment on "Rozariul Sfântului Arhanghel Mihail Pentru protecția noastră și a lumii întregi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc