Paul Surugiu-Fuego: ”E ziua ei și mă bucur tare să-i aud vocea și…”

”În fiecare an, pe 10 august, o sun pe doamna Tamara Buciuceanu! E ziua ei și mă bucur tare să-i aud vocea și să-i pot spune cât înseamnă ea pentru arta românească. Nu știu dacă conștientizați, dar este una dintre cele mai mari actrițe ale tuturor timpurilor din România, cu o capacitate fenomenală, naturală, de a da naștere umorului.
Mi-ar face plăcere să pot repeta cât mai mult timp acest obicei, dar atunci când nu voi mai putea suna, voi privi, așa cum ar trebui să facă toată lumea, rolurile sale excepționale din teatru și film, scenetele și minunile lăsate lumii artistice românești.
E un monument, la propriu, și rămân frapat mereu de simplitatea sa, pentru care o iubesc, cum iubesc și naturalețea și felul în care și-a trăit, cu demnitate, destinul artistic! Cred că n-ar strica să decretăm, că tot e la modă, o zi de însemnătate națională cu numele său! La mulți ani, om de farmec, magician de caractere și de stări, doamnă Tamara Buciuceanu! #tamarabuciuceanu #artbyfuego”, scrie Paul Surugiu-Fuego.

Be the first to comment on "Paul Surugiu-Fuego: ”E ziua ei și mă bucur tare să-i aud vocea și…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc