Paul Surugiu-Fuego: ”Se zice că lacrimile ne purifică și scot din noi toată sensibilitatea…”

”Se zice că lacrimile ne purifică și scot din noi toată sensibilitatea. Nu știu dacă-i așa, dar văd uneori la mine la spectacole oameni plângând. Nu-mi doresc asta neapărat, dar probabil că emoția și puterea cuvintelor își fac treaba.
Sunt cotropiți de sentimente și se exteriorizează în felul acesta. Nu de puține ori am surprins lacrimi pe obrazul celor din fața mea sau ochii umezi de atâta dor. Poate e de la cântece sau pur și simplu încărcătura e foarte mare.
Cert este că sunt sincer și-mi pun acolo sufletul pe tavă. Iar în turneul „LĂSAȚI-MI MUZICA”, am pregătit câteva momente supriză care vor stârni emoții puternice, dar fără lacrimi prea multe! De pe 15 martie pe 4 aprilie mă plimb prin țară, ajungând pe 3 aprilie, de la 17.30 și de la 20.00 la Teatrul Național în București! Vă aștept să ne bucurăm împreună de sărbătoarea muzicii, celebrând 10 ani de turnee naționale pe scena românească!
Duminică liniștită vă doresc! #lacrimi #emoții #lăsațimimuzica”, scrie Paul Surugiu-Fuego.

Be the first to comment on "Paul Surugiu-Fuego: ”Se zice că lacrimile ne purifică și scot din noi toată sensibilitatea…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc