Paul Surugiu-Fuego: ”Sunt constient ca exista si oameni care te iubesc si oameni care nu gasesc in tine un model artistic”

“Nu am facut un scop précis din asta niciodata. Sunt constient ca exista si oameni care te iubesc si oameni care nu gasesc in tine un model artistic. Si e firesc sa fie asa. Doar ca, eu am stiut intotdeauna ca trebuie sa fiu sincer. Ca ma pun in fata plutonului, asteptand ca toti sa loveasca in mine. Si singura mea aparare este sinceritatea, este intregul meu cumul de sentimente pus intr-un cantec.
Poate si de asta am cantat tot timpul ce mi-a placut, fara sa fac compromisuri, fara sa ma abat, fara sa ma gandesc ca maine poate imi va fi rusine cu ce am facut azi si ca publicul ma va taxa. Am cantat colinde pentru ca le-am simtit. “ Impodobesc bradul “, ca brand, si vara si iarna, si la orice pas, dar am o satisfactie – cu toate glumele facute, acest cantec ma reprezinta in totalitate pe mine, fara sa fiu nevoit sa apelez la el ca un artificiu de imagine.” (Paul Surugiu-Fuego)

Be the first to comment on "Paul Surugiu-Fuego: ”Sunt constient ca exista si oameni care te iubesc si oameni care nu gasesc in tine un model artistic”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc