Paul Surugiu – Fuego: ”Nu vă speriați, am o mulțime de proiecte și toate începute deja”


PAUL SURUGIU – FUEGO: “Prieteni dragi, nu mi-ați povestit cu ce speranțe ați pășit în noul an. Așa ni se pune nouă, oamenilor, la începuturi, pata pe ceva și mai apoi luptăm, chiar și perioade lungi, ca să realizăm și să ducem la un sfârșit țelul. Eu vă anunț, în mare secret și exclusivitate, că anul acesta mi-am propus să … fiu mai relaxat. Oricum viața mea e o bucurie continuă, dar toate drumurile și stresul își pun amprenta.
Așa că am zis să fac totul mai ușor și mai temeinic. Nu vă speriați, am o mulțime de proiecte și toate începute deja. Turnee, album, surprize la TV, pictură și chiar ceva care vă implică și pe voi.
Și cum perioada asta fac și lucruri pentru suflet, mi-am zis să mă pun iar „la punct” cu cinematografia. Printre timpul acordat picturii, am luat la rând, din nou, producțiile mari ale sfârșitului de an, nominalizate la Globul de Aur. Lor le adaug și teatrul. Zău că-i bine tare să faci și să urmărești ce-ți place!
Chiar și atunci când, pe lângă asta, faci o mulțime de alte activități! Așadar, mai gândiți-vă și la voi! Zi frumoasă vă doresc!”

Be the first to comment on "Paul Surugiu – Fuego: ”Nu vă speriați, am o mulțime de proiecte și toate începute deja”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc