Paul Surugiu-Fuego: ”Seara de 5 septembrie a fost un regal, la propriu”

”Când a luat naștere ART BY FUEGO, nimeni nu își imagina că în doi ani se vor întâmpla atât de multe lucruri. Iată că minunile s-au produs și pasiunea lui Paul Surugiu pentru picture nu a făcut decât să lumineze mai multe destine, să bucure oamenii și să facă performanțe notabile. Anul trecut pe vremea aceasta, avea loc vernisajul expoziției “CASA PĂRINTEASCĂ”, ce a durat două săptămâni, între 5 și 19 septembrie 2016, la Palatul Parlamentului din București.
Seara de 5 septembrie a fost un regal, la propriu. Invitații au purtat elemente populare, folclorul authentic a răsunat, iar cele peste 30 de opera au strălucit pe simezele atent așezate de către Paul Surugiu. I-au fost aproape prieteni și colegi dragi, din mai multe zone folclorice ale țării, precum Viorica Flintașu, Florin Vasilică și ansamblul Teleormanul, Ștefania Rareș, Elisabeta Turcu, Gheorghe Turda, Alesis, Doina Păuleanu, Stela Enache și mulți alții.
Într-un colt special o altă expoziție strălucea, cea dedicate marelui poet Grigore Vieru, a cărui familie a fost prezentă la vernisaj. Toate amintirile, pozele, trofeele, cărțile, dedicațiile lui Paul împreună cu mentorul său, au putut fi admirate timp de două săptămâni de marele public. Iată mai jos o rememorare în imagini! Zi frumoasă! #casapărintească #palatulparlamentului #artbyfuego”, scrie Paul Surugiu-Fuego pe Facebook.


Be the first to comment on "Paul Surugiu-Fuego: ”Seara de 5 septembrie a fost un regal, la propriu”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media