Paul Surugiu-Fuego: ”La evenimentul POARTĂ-MĂ LA TINE ÎN SUFLET…”

”La evenimentul POARTĂ-MĂ LA TINE ÎN SUFLET, Paul Surugiu a premiat mai multe personalități constanțene pentru întreaga lor activitate! Printre acestea, minunata doamnă a teatrului românesc ILEANA PLOSCARU! Aceasta primit distincția pentru regalitatea unei cariere închinate scenei, în care a definit sute de caractere, trăind teatrul ca pe-o frumoasă poveste a eternității. Peste 65 de ani dedicați, fără ezitări, unei profesii ce i-a conturat statutul de mare doamnă a dramaturgiei românești, un mohican de seamă al artei care spune istorii prin oameni.
Destinul i-a creionat un profil amplu, iar valențele complexe ale talentului său, i-au oferit în ani posibilitatea de a fi cameleonică, jucând atât dramă, cât și comedie, cu ușurință, definind conceptul de excelență pe scena teatrului constănțean, pe care l-a slujit ani și ani, cu devotament.
Dincolo de cortină, modestia i-a fost parteneră, frumusețea făcând o reverență în fața vieții sale.Un diamant al teatrului românesc, un simbol, o eroină demnă, verticală și implacabilă în descrierea lumii sale artistice, pentru un parcurs exemplar, pentru longevitate și atitudine, doamna ILEANA PLOSCARU devine membru de onoare al proiectului ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET!”, scrie Paul Surugiu-Fuego pe internet.

Be the first to comment on "Paul Surugiu-Fuego: ”La evenimentul POARTĂ-MĂ LA TINE ÎN SUFLET…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media