Paul Surugiu-Fuego: ”Duminică, de la ora 15.00…”

”Duminică, de la ora 15.00, o veți cunoaște pe reprezentanta de anul acesta, ESTER PEONY, care va cânta piesa câștigătoare și va vorbi despre emoțiile competiției. Ne va introduce în misterele Eurovisionului și în amintirile acestuia, cel care a condus delegația României mulți ani la rând, scenograful și regizorul tv, Dan Manoliu, care va veni însoțit de fiica marelui Tudor Vornicu, Smaranda.
Minunata Sanda Ladoși ne va povesti despre experiența sa și-ntr-o formă de zile mari, ne va cânta piesa câștigătoare din 2004. Cele mai multe puncte pentru România au venit, la acest concurs, pentru Mihai Trăistariu, care ne va aduce aminte de „TORNERO” și de acea perioadă. Alături de Fuego, cei trei artiști vor cânta unul dintre cele mai cunoscute șlagăre ale românilor, un omagiu adus compozitorului Anton Șuteu.

Dida Drăgan

Sosește la noi duminică și actrița TORA VASILESCU, care ne va povesti despre ce a însemnat teatrul în viața sa, despre ceea ce face în prezent, realizând alături de Paul Surugiu, un moment de colecție. Minunata DIDA DRĂGAN ne va cânta capodoperele sale și ne va spune ce înseamnă legătura dintre România și Basarabia. Trupa TALISMAN va primi distincția „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” pentru longevitate și șlagăre și vor realiza un moment-omagiu de excepție alături de Fuego, pe una dintre cele mai cunoscute melodii ale noastre, cu versuri de George Coșbuc. Firește că nu vor lipsi melodiile lui Paul Surugiu, alături de trupa Supermarket și de baletul Florin Mariș! Nu ratați! #dragderomâniamea”, scrie Fuego.

Be the first to comment on "Paul Surugiu-Fuego: ”Duminică, de la ora 15.00…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc