Paul Surugiu-Fuego: ”Nu-l aștept pe Moș Craciun, in Laponia, pentru ca…”

”Nu-l aștept pe Moș Craciun, in Laponia, pentru ca abia a trecut, dar ma bucur de minunile albe ale infriguratei Canade, unde sunt temperaturi foarte scăzute și unde am descoperit seriozitate civică și-o organizare demne de toată lauda, indiferent de anotimp și de situațiile prin care lumea in general trece! Nu se abat de la anumite reguli stricte, serioase, iar asta-i face sa evolueze!
Eu am preferat zăpada, știți doar ca-s fanul iernii, iar anul acesta n-am prea avut parte de ea așa cum mi-as fi dorit! Bulgăreala nu a durat mult, pentru ca îngheți instant, dar mi-am amintit de iernile de-odinioară, in care totul avea alta însemnătate, iar noi știam sa ne bucurăm mai mult de lucrurile banale!
Țara artarului, Canada, nu e extraordinara, in acest anotimp cel puțin, dar are un farmec pe care nu-l întâlnești peste tot, de la Montreal, la Toronto, pana la cascada Niagara, care-i spectaculoasa! Va imbratisez și va aștept, in luna martie, de pe 16 pe 26, la super concertul “Tu ești primăvara mea!” #canada #iarna #vaiubesc”, scrie artistul pe Facebook.

Be the first to comment on "Paul Surugiu-Fuego: ”Nu-l aștept pe Moș Craciun, in Laponia, pentru ca…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc