Paul Surugiu – Fuego: ”Andreea este cel mai bun exemplu pentru un copil care vrea să ajungă ceva în viață”

Paul Surugiu – Fuego a început să picteze, iar această pasiune a dezvoltat un proiect, prin intermediul căruia ajută artiștii. Fondurile strânse dn vânzarea tablourile ajung la tinerii artiști sau la interpreți consacrați.
”Fie că e voce, fie că e instrument ori pictura, orice tânăr are nevoie de încurajare, mai ales atunci când are talent. Toată lumea întreabă cum alegem cazurile. Nu facem neapărat o selecție clară, dar încercăm să-i găsim pe cei mai speciali copii, care au nevoie într-adevăr de sprijinul nostru.
Oricât de tare ne-am dori să ajutăm mai mulți, posibilitățile proiectului ART BY FUEGO sunt limitate, dar iată că până acum, într-un an, am fost alături de mai bine de 70 de artiști, mai mici sau mai mari. Azi vi-o arătăm pe ANDREEA ICHIM, o fată emotivă, dar cu dorință și cu o calitate deosebită, pe care mulți dintre noi am uitat-o – perseverența.
Andreea are 15 ani și cântă de mică, participând deja la mai multe festivaluri și concursuri. Totodată, cântă cu adevărat spectaculos la saxofon. Este premiantă, iar pentru ea muzica e o pasiune pe care are de gând să o ducă la statutul de profesie în viața ei. Paul a susținut-o pentru a putea crede în forțele ei.
Andreea este cel mai bun exemplu pentru un copil care vrea să ajungă ceva în viață. Mai are de lucru, dar e conștientă că doar prin muncă poate străluci. Noi îi dorim succes și vă mai spunem că ne interesăm, în timp, de toți cei pe care i-am ajutat, pentru a le vedea evoluția!”, scrie Paul Surugiu – Fuego pe Facebook.
paul

Be the first to comment on "Paul Surugiu – Fuego: ”Andreea este cel mai bun exemplu pentru un copil care vrea să ajungă ceva în viață”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc